Thursday, July 31, 2008

The Dark Knight

... better than Godfather my ass ...

Ieri am fost la Cinemapro si am vazut The Dark Knight .

Cand eram mai mica aveam un album cu abtibilduri cu Batman si, ma rog, mai vazusem pe ProTv un film din seria Batman , un Jack Nicholson ceva . Well, then i liked Batman.

Unul din motivele pt care am mers la The Dark Knight a fost pentru ca in topul acesta a fost votat mai bun ca Godfather. So, din cate stiam Godfather e un clasic, deci this new thing must be good.

Pe dracu a fost.

E vina mea ca nu m-am uitat sa vad cat tine, dar nu ma asteptam sa tina 2 ore jumate . :-w

Although i like Heath Ledger , si performance-u' lui mai era si catalogat "memorabil", pe mine m-a lasat indiferenta. A fost acceptabil, fenomenal in niciun caz!

Efectele asa si asa, probabil nu e genu' meu de film.

Impresia per ansamblu a fost : BORING!
Deci am ajuns sa cred ca In Bruges , unde nu se intampla absolut NIMIC, e mai bun ca The Dark Knight din simplul motiv ca e mai scurt cu vreo 50 de minute. Sa nu va uitati la In Bruges, chiar daca e cu Colin Farrell . Total waste of time.


In concluzie, The Dark Knight e un film de vazut acasa cu prietenii unde sa puteti face misto de film ca sa puteti rezista la 2 ore jumate de plictiseala. 8-|

HORRIBLE!

2 comments:

Bee said...

weeeell data viitoare citeste despre ce e filmul, ratingurile de pe imdb sunt aiurea oricum... gen sunt multe filme bune cu rating mic sau oricum, mai mic decat merita

Unknown said...

acum intelegi de ce nu ma uit la filme singur

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.