Friday, July 31, 2009

Coco avant Harry Potter

Pt ca sunt o cinefila.

Ieri am fost la Coco avant Chanel pe la 17. Pt ca Coco era jucata de Audrey Tautou m-am gandit ca tre sa fie super tare filmul. Bun, iau o colega de manutza si hai la film. Filmul e in franceza cu cateva faze in engleza. Nu va faceti griji, nu e un film tipic frantzuzesc in caz ca aveti fobii d-astea, si-au bagat coada si cei de la Warner Bros. Hmm prima ora si ceva e despre viata ei inainte sa devina cunoscuta. In principiu, aflam cum se distra lumea franceza inavutita prin mosteniri la inceput de secol XX , un dezmatz total. Buun. Pt ca nimic nu se intampla prea intens, m-am prins ca trebuia sa fie o drama, un soc care sa influenteze cumva filmul. Si ta na na na exista. Ah fermecatoru' este jucat de tipu' asta, acest senzual.
Hmm tranzitia cadrelor este prea abrupta si mi se pare ca Anne Fontaine a distrus o poveste care trebuia sa fie foarte tare.
Sunt totusi niste cadre foarte tari dar cam atat. Actiunea mi se pare aproape inexistenta si atunci cand ti se pare ca e ceva, incep numele oamenilor care au lucrat la film sa apara pe ecran.
Trist. Desi filmul are pe imdb 6.8. Eu i-as da cel mult 5.5. Si nu, nu m-am dus la film ca sa-l desfiintez dar cam asta e impresia lasata dupa vreo 105 minute.
Ah si o sala plina de vaci nesimtite care nu inteleg ca atunci cand te duci in mortii ma-tii la film inchizi telefonul, il dai pe silent. Nu te apuci sa raspunzi cu o nonsalanta atat de nesimtita. 8-|

Buuun.
Pe la 21:45 ajung la Harry Potter. Nu stiu ce naiba a facut Davis Yates cu filmul asta dar nu mi s-a parut ca are actiune deloc. Si mai are si 7.7 pe imdb. Ma lesiii. Si eu vorbesc din perspectiva unui fan HP care a citit cartile si caruia i-au placut mult.
Cred ca Alfonso Cuaron ar fi facut o treaba mult mai buna cu povestioara asta. Pacat.

Da... deci filmuletzele astea 2 nu sunt de recomandat.



P.S.: Am luat B la CAE \:d/ Tanana tanana.

1 comments:

iulika said...

filmele la care te uiti tu sunt misto rau. teai gandit sa te faci critic?

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.