Wednesday, July 22, 2009

Cateva ganduri

Inteleg ideea de a-ti vinde produsul prin reclame, si daca reclamele sunt extraordinar de enervante, stupide, de-a dreptul idioate, cu atat mai bine, acestea isi ating scopul. Persoana care le-a remarcat nu le va uita prea usor, ca atare nici produsul respectiv. Dar lord Jesus sunt niste reclame la radio, cu niste voci ataaaaaaaaaaaat de enervante, e ca si cum scartzaie creta pe tabla. :| Cand sunt reclamele alea cu "super bebe", "super kids" si super ma-sa sau aia cu "invidia e buna", si sunteti prin preajma mea dati-va un pas in spate ca s-ar putea sa snap si sa am o reactie violenta. ATAAT de enervante sunt pt mine reclamele respective. Totusi, ii apreciez pe cei care le-au facut.

Nu stiu cum e in alta parte dar legile astea promulgate, proiectele lansate in Romania sunt vreodata cum trebuie de la inceput? Deci in ultimii 2 ani am auzit de legi/proiecte date, si a 2a zi s-au trezit 6498346929 de oameni, ma rog, eperti in domeniul respectiv, cat si cetatenti cu ceva mai multa logica existenta prin spatiul din cutia craniana care sa spuna ca lucrul respectiv suge din diferite puncte de vedere. Bun, o schimbam. Peste 2 saptamani e data din nou. E mai rau. Peste o luna e schimbata iar, nicio inbunatatire. Peste 3 luni se renunta de tot la ea. Nu pricep ce consilieri sunt angajati. E chiar asa de usor de terminat o facultate si un masterat si sa iesi asa, o leguma? Nu stiu... sunt atatea studii de fezabilitate care costa atat de mult, ce rost au studiile alea daca nu sa ajute crearea unei legi, sau unui proiect de orice fel care sa influentele vietile atator oameni. Adica, te gandesti s-o revizuiesti de 983469238649236932632 de ori inainte s-o faci publica nu? Aduci cati experti vrei si-i pui sa lucreze, dar rezolvi un lucru o data si gata si foarte bine. Eu nu pricep, asa trebuie orice porcarie sa fie revizuita de 98423982 de ori dupa ce restul tarii iti spune ca e gresita?


Mai am o sedinta de condus, saptamana asta imi vajaie prin cap doar cuvinte din chestionarele alea. My inside voice suna a politist cand citesc intrebarile alea. :))

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.