Thursday, July 23, 2009

How come?

Cum de atunci cand o persoana ajunge sa-ti fie foarte apropiata, sau deja iti e apropiata, traiesti cu ideea ca va fi mereu acolo, n-o mai iei in serios, nu mai profiti de orice clipa sa comunici cu ea? You're taking her for granted.

Ma gandesc la rude, prieteni care s-au dus. Nush parca dispare un fel de respect pt persoana respectiva, curiozitate?
Ajungi sa ai o parere despre persoana aceea si intr-o zi constati ca defapt s-a schimbat mult si chiar daca ti-a fost apropiata, tu n-ai sesizat nimic all along cand credeai ca o cunosti asa bine.

Observ ca pe masura ce crestem, renuntam fara sa vrem la ideea de best friend. Si ne facem mai multi amici situati exact la distanta dintre a fi doar o fatza cunoscuta si a fi un best friend, exact acolo unde inca mai avem respectul si curiozitatea aceea de la inceput. They're fun to hang out with, dar realizezi ca in the end it's everyone for himself.

1 comments:

Bad.Mother.F**er said...

am facut si eu prostia din primul paragraf .. si am regretat destul ..

best friend nu mai exista .. poate unii dintre noi ar mai vrea .. doar ca toatal lumea pastraza un " anturaj " cat mai mare .. ceea ce face ca " a friendship " mai puternic sa fie aproape imposibil . asta e lumea dinamica si in miscare .. " foarte tare " .

bine ca nu te-ai oprit din scris .

the comment team salutes you ;)

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.