Wednesday, February 27, 2008

Despre frustrare sau hai cu sictiru'

De ceva vreme am mai reusit sa scap si eu de anumite frustrari , deci somehow sunt mai peaceful .

Stand eu in starea mea de pace interioara linistita asa , vine unu' la mine si incepe sa ma streseze cu viata lui . Cu ce sunt eu vinovata ca sa ii ascult frustrarea lui si sa ma incarc eu iar cu frustrare ?

Cand stai la taclale cu prietenii si esti stresat tu chiar ii incarci cu energia ta negativa . Oare nu e cam egoist gestul ?

Ma gandesc ca psihoterapeutii mai iau si bani pe asta si pot si ajuta persoana respectiva so ... oamenii aia macar iau bani pe energia negativa primita ... Why don't give them a try ?

Adica strici cheful unei persoane linistite asa de ushor ...


Then ... za sictir part .

Is it just me sau majoritatea oamenilor sunt sictiriti lately ?

Is it in the air ? :| ...

Am observat ca odata sictirul instalat nu prea vrea sa plece . Asta incerc de vreo 2 ani ,sa il fac sa plece , apparently no results .

Oare sictirul e un mod de viata ? :| ...

6 comments:

alex said...

well well well...
acu' na, ce sa mai comentez? mie nu mi se pare ca e sictirita lumea. spring is in the air and all that crap :) poate ca sictirul e un mod de viata, dar nu cred ca e un mod de viata foarte placut. adica, eu am renuntat de multa vreme la aceasta atitudine. chiar daca porecla ema a ramas "sictirel" inca de cand eram de varsta ta.
cool post, btw ;)

Anonymous said...

Daca te incarci de energie negativa atunci cand cineva iti povesteste despre frustrarile lui depinde de fiecare persoana in parte.Daca si tu esti frustrat si ai probleme bineinteles ca ti se va transfera energia negativa.Pe mine inainte nu ma afecta cand cineva imi spunea frustrarile lui dar in ultima vreme a mai inceput uneori sa ma frustreze sa aud problemele emotionale ale altora.Iar psiho-terapeutii buni ar trebui sa fie intr-o stare de pace interioara si impacare cu sine.

Unknown said...

si inca ce mod de viatza, sper sa scap de el cat mai curand cumva :)) luam prozac

Anonymous said...

da, nici mie nu mi se pare ca sunt sictiriti :-/
se pare ca doar la tine se strange sictiriciunea ;))

vine VARA ma ! cum sa fii sictirit?!
mare soare si maine
martisoare :))

rime de 29 februarie :>
te-am pupat >:D<

miclowan said...

eu am probleme cu ironia, se pare ca tratez lumea in mod ironic, si problema e ca nu urmaresc (mereu)asta :-s

Fritz said...

Te afecteaza oarecum cand iti povesteste cineva de viata lui doar daca ti oarecum la persoana respectiva, in rest.......
frustrarea vine probabil de la starea de spirit. SI eu unul zic ca sictirul nu poate fi un mod de viata mi se pare o prostie chestia asta. Sictirul apare cand te saturi de "nenorocirile si nenorocitii" din jurul tau si iei asa o atitudine de "I dont' give a shit" fata de tot si toatae ! parerea mea!:D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.