Tuesday, February 5, 2008

Cinste

De ce vor oamenii sa faca cinste ?

Well , not all of them , mais majoritatea .

Sa zicem ca esti in oras si n-ai schimbat pe moment , se ofera o persoana sa-ti cumpere ea ce vrei si dupa dai tu banii cand schimbi . Cand schimbi , nu-i mai vrea .

Ma rog , depinde si de suma de banii imprumutata . :-?

Repet , nu toti facem asa . Asa ca nu-mi sariti in cap .

Asa ca stau sa ma gandesc care e mecanismul :-? .

11 comments:

miclowan said...

ca sa le ramana ceilalti datori

Unknown said...

si de ce sa nu faci cinste ? :)

Lyna said...

nu zic sa nu se faca cinste , dar de ce vor oamenii sa nu primeasca inapoi banii imprumutati la un moment dat . that is the question :-?

Richard M. Ilie said...

uite, acum ma intorc de la un prieten care si-a luat masina azi. octavia de 20 000 de euroi. de ce face cinste oare? pentru ca suntem prieteni buni si vrea sa ne bucuram si noi alaturi de el de noua jucarie :))

Lyna said...

true :))

Anonymous said...

Asa e dupa cum zice miclowan. Si mai e si nevoia de apreciere din partea celorlalti, de integrare in grup etc. Sau asa au invatat unii sa-si manifeste afectiunea.

Mie, cand imi place o fata si nu-i prea nimerit sa-i spun (mi-e colega, buna prietena etc), ii fac o cinste. E un mod valorizat social de a-mi manifesta afectiunea, ca daca o iau in brate si-o pup sau ii spun "draga, cat de mult imi placi", s-ar putea sa-mi dea una intre felinare.

Lyna said...

:)) si asta e adevarat

Anonymous said...

nuj de ce toata lumea simte nevoia sa faca cinste:))da styu ca atunci knd vreau sa o sun pe andreea sau pe lorena ele imi inchid telefonu si ma suna ele:))si asta e mod de a face cinste si de econimie de credit pt mine:)):*:*:*:*:*mf blogu tine-o tot asa:D:)

alex said...

cinste voua :)
de ce face lumea cinste? nush. de ce fac eu cinste? finca asa ma simt eu bine cateodata. si daca ar crede cineva ca mi-a ramas dator, atunci acel cineva nu ma cunoaste.
pe acelasi subiect, din moment ce se pare ca te citesc zilnic, te voi adauga in blogroll. e cinste. ma astept din partea ta sa NU faci acelasi lucru, pentru ca nu-mi esti datoare cu nimic. e logic, nu?

Lyna said...

domn'e stai ushor ca aveam acelasi lucru in gand : sa te adaug in blogroll si eu te citesc :)) , hm ... ai fost mai rapid :p

alex said...

gand la gand cu bucurie :P

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.