Sunday, December 23, 2007

Prea multe E-uri

A mai simtit careva ca sunt preaaa multe E-uri in orice ?

Hai in magazin si luam orice produs de acolo , ne uitam pe ambalaj la Ingredients gasesti 20 de mii de tipuri diferite de E-uri :| .
Pe mine ma deprima pur si simplu . Daca sunt rele de ce nu se trezeste unu' sa le interzica ? 8-| Da am auzit si eu de influenta unora si de profitu' altora , ho nu sariti ! .

Si daca imi mai zice careva ca e posibil sa mananci fara E-uri sa ma uimeasca . 8-|


"Şi cat de multe E-uri avem astăzi in noi
ce frumoasă-i viaţa-n supermarket, in zori, noi doi..."
Dance Trauma - E-uri

4 comments:

che said...

vrei sa ma ajuti si pe mine sa simt eurile, nu le simt niciodata. ma inveti si pe mine arta de-a simti eurile? ok, poti manca si fara euri. mi-e prea usor sa-ti scriu un meniu, dar nu vreau sa te uimesc si e mai bn sa mananci ce-ti place. dc sa mananci sanatos cand poti manca c vrei si sa traiesti la fel d bn ca ala care mananca numai salate? nu-s toate eurile rele, am auzit ca sunt cateva bune.

o Hartista said...

Eu nu mananc E-uri...decat f rar si asta pt k eu aleg sa o fac...i think there's more to life than just food. Singurele e-uri pe care le mananc in mod constant sunt "emulgatori: lecitina" pentru ca nu vreau sa renunt la ciocolata. I care about my health and I choose not to eat junk.

Fritz said...

Pai "E"-urile astea erau si pe vremuri in alimente, numa ca nu prea se facea publicitate.......Aaaaaaaaa ca nu erau asa multe este partea a doua. La ora actuala nu cred ca mai exista pe piata alimente fara aditivi alimentari !

Anonymous said...

Nici pe fructe nu ne mai putem baza. Mie mi s-a facut odata rau (crampe serioase) de la o simpla banana. Asta in conditiile in care mananc f des asa ceva si nu am probleme.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.