Wednesday, December 26, 2007

Electrica si Craciunul

Vara aceasta auzeam la tv ca unii oameni n-au curent din cauza "suprasolicitarii" ca si-au luat toti aparate de aer conditionat , asa cum afirmau cei de la Electrica .
Astazi aud la tv ( :| pe acelasi post Antena 3 ) ca iar reteaua este suprasolicitata de la beculete . :|

Daca vad ca reteaua asta nu mai e buna ca in ultima 100 de ani populatia s-a marit , au aparut alte necesitati , de ce nu o schimba cineva ?

8-| ...


Ah si oamenii care ajung la Urgente din cauza mancatului peste masura :
Frate !! :| Esti tampit ? :| De ce nu mananci bine tot anu' si nu mananci ca porcu' de Craciun ?

Ce ar trebui sa inteleaga un om din alta tara despre Romania ? Ca romanul moare de foame tot anu' si de Craciun baga in el pana ajunge la spital ?

7 comments:

Anonymous said...

cineva nu o schimbă că are treabă să mănânce ;)

miclowan said...

eh e din cauza postului, lumea se abtine sa manance si apoi cand scapa la mancare...

Anonymous said...

Asha e romanul, prost de crapa. Toata lumea se ia de cur si se da cu el de pamant si urla sus si tare ca sarbatoresc Nashterea Domnului etc si cum sarbatoresc ei? Mancand pana crapa de fericire ca s-a nascut Hristos, atat de ferictzi sunt ca se indoapa cu o oala de sarmale, carnatzi cu diametrul de 10 centimetri facutzi din matze si carne tocata [al caror miros ma face sa vreau sa am arunc pe geam], toba,piftie, mai shtiu eu ce draq, da` numa carne, carne in draci :| Prosti sunt duamne, prosti de bubuie si nu-i impushca nimeni.

Fritz said...

Aloooooooo ! Traim in Romania !!!!!!!!! Cum sa o schimbe ? Sa bage ei bani in asa ceva, sa investeasca pentru binele clientului, da unde te crezi intr-o tara civilizata ?
Banii aia pe care i-ar baga in cabluri, utilaje, mana de lucru etc... ar putea ajunge in conturi de "caritate", pentru un amarat de director, al carutui copil inca mai foloseste un Merc....(nu mai zic, ca fac reclama mascata)din anul 2003 si a carui casa mai necesita un etaj ?
Ce suflet aveti si voi !

Anonymous said...

Mda...la noi sarbatorile religiose sunt mai degraba gastronomice. :D

che said...

ac, no comment, ar fi cateva, da' mai bine fara. miclowan, sg care gandeste si nu scrie numai ca sa scrie. voiam sa scriu si eu ca oamenii postesc, dupa aia mananca pt toata perioada in care au postit, dar am vazut ca-s al 5-lea si m-am gandit ca deja a scris lumea, insa aveam o mare sansa sa fiu der uniq, daca n-ar fi scris miclow. nu-i cel mai inteligent lucru, da' asta e traditia/religia.

che said...

as fi fost al 6 lea. dc crezi ca lumea nu mananca bine tot anu? cea mai mare prostie-i cum stau oamenii 3 zile-n frig pt o noapte. s-o invatat dp timpul comunismului, atunci stateau la cozi pt mult mai putin.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.