Saturday, December 22, 2007

Decembrie si inceput de vacanta

E vacanta :| . Nu credeam ca mai ajung sa spun cuvantul vacanta si sa mai fie vacanta vreodata . Dar , e vacanta :| .

Ca in fiecare sambata m-am dus la meditatii la germana . Normal ca am intarziat ( oops ! sooorry) .
Dupa ce am iesit de la meditatii , un tramvai 32 gol a trecut prin fata mea , sentimentu' a fost de deja-vu . Am mai inghetat vreo 2-3 minute in statie si a venit un 32 plin . Am reusit sa ma strecor printre tipi dubiosi si am ajuns intr-un colt . Si-acolo am stat ! . Cersetoarele care canta colinde in 32 au aparut si de data aceasta . :| Zici ca se ineaca atunci cand canta :| . Am observat ca e de ajuns ca pe vreo tuta s-o trasneasca milostenia si repede se trezesc 2 tipi cu 5 mii de lei pe undeva prin buzunar sa dea si ei , ca nah ... nu-s mai prejos .

Cand am coborat la Unirii la metrou am ramas socata se auzeau colinde din difuzoare .
Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock
Jingle bells swing and jingle bells ring
\:D/

Daca tot exista difuzoare la metrou de ce nu le folosim si in alta perioada a anului ? Pe mine m-au scos din sictir colindele alea si ma gandesc daca ar pune cineva muzica la metrou mereu cred ca atmosfera ar fi mai destinsa . Nu zic sa puna muzica mea preferata sau muzica altuia . Dar, nu stiu muzica simfonica , ambientala , jazz parca poate fi inghitita de mai multi . Nu zic sa puna cine stie ce melodii melancolice si foarte complexe dar parca ar acoperi si maneaua din zecile de telefoane si ar mai binedispune pe cineva , pe mai multi . Si ganditi-va ca ar mai culturaliza populatia ;;) . Mi-se pare o idee draguta sa avem muzica mereu la metrou . Frate , nu vreau Rihanna sau Timbaland :| ca d-astea sunt culturalizata in RATB destul . Sa nu ma intelegeti gresit , vreau muzica neutra .

Cand am ajuns la Timpuri Noi , am auzit Jackson 5 :| cantand o melodie despre Craciun . Mi s-a parut genial . Chiar cred ca ar trebui sa puna cineva muzica la metrou si in afara perioadei Craciunului .

E vacanta :| . Tot nu stiu ce fac de Rev .

E vacanta ....

1 comments:

Irina-Alina said...

Si eu cand am intrat cu mama in metrou am ramas WTF:|

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.