Friday, January 30, 2009

Calatorind civilizat

In Ratb au aparut anunturi noi care ma seaca de fiecare data cand ma apropii de intersectia Unirii cu Traian.  
Aceste noi anunturi ne spun noua, cetatenilor, sa nu mai calatorim cu masina proprie ( in caz ca avem) si sa calatorim cu minunatul RATB ca sa protejam mediul inconjurator. 
Eu, care chiar doresc sa fac ceva pt mediul inconjurator, daca as avea masina tot n-as calatori cu RATB-u'... sa mor acolo la un stop de plictiseala dar macar sa mor in masina mea, nu inconjurata de miros de transpiratie cu iz de ceapa, sa stau strivita intre oameni nesimtiti care nu se spala, sa fiu atinsa de mosi afurisiti si cocalari ________ ( de un anumit fel), sa-mi fie furat telefonu', portotofelu'. Si daca vreau ca moartea mea sa faca parte dintr-o moarte colectiva, as sta sa astept RATB-u' de m-as satura... si cand ar ajunge in statia aia afurisita n-as avea loc si as mai astepta o mie de ani in statie ca sa am parte de o moarte colectiva. Deci! Daca as avea de ales intre ratb si masina proprie as alege libertatea individuala... mai degraba moartea, ce sa-i faci cu liberalismul asta?  
Si pt ca nu cred ca-s cu nimic speciala sunt convinsa ca n-o sa fiu singura care face alegerea asta chiar si daca aude anuntul acela atat de convingator in care un puradel ii zice ma-sii ca i-a zis invatatoarea sa mearga cu RATB-u' ca asa e mai bine ... PALIIIIIIZ!

Al doilea anunt care ma seaca e cel cu transportul civilizat. 
Dupa ce ca dau 250 de mii pe abonamentul ala vai de el... si 13 mii pe un bilet afurisit sunt obligata sa calatoresc in niste conditii vai de ele. Si astia ma fac necivilizata daca nu-mi iau bilet/abonament(nu ca s-ar intampla asta vreodata)... 
Azi in timp ce undeva pe fundal se auzea anuntul cu transportul civilizat in jungla asta, 2 rroame ascultau la telefon o manea inregistrata: 
"Amala-mala-mala-ezia... aici se termina shmecheria! " 
Vi se pare civilizat ? Adica ma fac necivilizata daca nu platesc sa am parte de spectacole d-astea?  

God... Urasc ca nimanui nu-i pasa de tara asta si ca totul e atat de superficial si ipocrit. 
I've had it ! 

8 comments:

molecula said...

eu momentan urasc totul de la sistemul de invatamant la RATB si METROREX pana la toti Bucurestenii nesimtiti :D

Lyna said...

hear ya sista'

eul liric said...

in teorie, e adevarat ca e mai ok pt mediu sa iei ratbu decat sa futi bucurestiu, pana si pretul abonamentului e chill. Pana la urma, nu e vina RATBului ca exista romani xD (eu as vrea in secret sa aiba toti bilet/abonament si sa nu mai existe controlori)

Anonymous said...

Pe mine nu ma deranjeaza ratb-ul :-??

Anonymous said...

RATB mai mult fruct, mai multa energie

molecula said...

la ora asta nu inteleg de ce nu suntem toti nemultumiti de RATB...la mine cred ca deja e obisnuinta sa nu inteleg nimic :))
si acum invat la Transporturi weeeee

Anonymous said...

pentru ca te obisnuiesti cu nasolu

Anonymous said...

sau pur si simplu esti crescut in cas

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.