Tuesday, January 13, 2009

Alte chestii, trestii si socoteli

Hmmmmm... what i've done lately :-?  

Venind nu prea fericita spre liceu, din vacanta lunga dar totusi scurta(cum spune si molecula ), programul de dimineata si sictirul din liceu m-a facut orice bruma de chef de orice sa dispara ca prin minune.  
Totusi incerc sa cheat the system si imi dau alarma cu cate 5 minute in fiecare zi mai tarziu. 
Aparent azi universu' a vrut sa ma trezesc cu vreo 20 de min mai tarziu decat oricum stabilisem. :-" ... Tot n-am intarziat.  

Teste,teste,ascultari,teste, teste,ascultari plus meditatii. Deci o bucurie pe mine zilele astea. Sper sa se termine semestrul mai repede, sa se incheie mediile, sa treaca mock-u' pt cae, si sa inceapa si sa continue majoratele.  

I can't wait for summer, m-am saturat de haine groase, de straturi de haine sa nu mor de frig. Vreau varaaaaaaaaaa. Si da, stiu ca e buna si delimitarea anotimpurilor, sa zicem ca e iarna acum nu doar frig. Vara,vara,vara,vara,vara,vara.  

Stiti zicala aia cu "ban la ban trage"? Ei bine incep sa cred in ea. 
Dupa testul de la economie de azi in care am reusit sa-mi demonstrez ca sufar de o forma de retardare si n-am stiut sa fac o problema de clasa a 3a... ajung acasa. Scurt moment de "baga-mi-as picioarele!!!!!!!!"  Suna la usa cineva... tananana... alocatia.  Trebuie sa mentionez ca in ultimele 2 saptamani am dus o politica de mercantilism combinata cu un profund sentiment de "azi nu-ti cumperi nimic!"( incerc sa ma tratez de shopaholism... manifestat adesea,dar nu intotdeauna, prin cumpararea de cercei). Si astfel am ajuns  in portofelul meu(mi-am luat si d-asta... eu care obisnuiam sa-mi tin banii prin buzunarele blugilor)   sa strang cateva sute de mii. 
Poate reusesc sa mentin starea asta. Multumesc sustinatorilor. :))
  

Cred ca o sa ma plang de latina toata viata. Azi m-am prins si eu de ce vrea profa de la noi: ea chiar vrea sa stim latina, sa plecam din liceu stiind latina.  Asta a fost revelatia zilei cred. Iti trebuia o minte de geniu sa te prinzi de asta,stiu.  Dar mereu am trait cu impresia ca "e latina!" si e doar o abureala, pusa in catalog ca sa te sece de nervi, ca sa nu zica lumea ca viata la uman e foarte usoara.   


Am fost la teatru maaaaaa! "Sado-maso blues bar" la Teatrul Foarte Mic.  
Nu m-am plictisit deloc o ora jumate cat a tinut. Si ma plictisesc fooooooooarte usor. 
Felul in care e jucata piesa mi se pare atat de tare incat trebuie sa va duceti sa vedeti cu ochisorii vostri! 


Ma obsedeaza o noua melodie, alle mi-a dat-o. Enjoy! 



10 comments:

eul liric said...

m ai compromis :))

molecula said...

si eu cumpar cercei in disperare si alte porcarii, si multe haine, si carti si multa cola:)) aaa si sado-maso merita vazut :P si mie mi-a placut si ghici ce? mor de somn si incep sa ma bucur ca in jumi de an termin cu facultatea, deja nu mai suport, vreau sa fiu mica mare

Anonymous said...

cum se numeste melodia?

Anonymous said...

aa, e aia pe care mi-ai dat-o, da, e marfa :X

Anonymous said...

DANA, TE IUBESC >:D<

Anonymous said...

:)) :X

Anonymous said...

cred ca prietenii tai blogger cred ca eu si cu alle suntem niste instabile psihic :)) ceea ce intr-un fel e adevarat, cel putin eu :))

eul liric said...

eu cred ca prietenii ei bloggeri s au inhibat de la commenturile noastre debile. :|
sorry dana

>:D<>:D<>:D<

Anonymous said...

da, da! exact! "debile" e un cuvant foarte potrivit, ma gandeam sa zic si "inapt" chiar daca nu merge, dar sunt INAPTA, INAPTA!!

miclowan said...

am scapt de latins de 4 ani jumate, yuhuu, inca o mai pomenesc, am trecut peste probleme, deci se poate

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.