Friday, September 12, 2008

When i grow up

De vreo 2 saptamani sunt stresata de o porcarie de videoclip " When i grow up - Pussycat dolls".
Nu sunt fana a formatiei deci nu ma intereseaza cat de extraordinara e formatia. ;)

Cateva versuri care mi-au atras atentia:

When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have Groupies

When I grow up
Be on TV
People know me
Be on magazines

When I grow up
Fresh and clean
Number one chick when I step out on the scene


Deci... ce sa inteleaga copilele care au postere pe pereti cu PCD si se isterizeaza numai la auzul unei noi barfe despre ele. 8-|

Probabil cand eram mica voiam si eu sa fiu celebra, dar am renuntat la idee pt ca n-am vreun talent maret si acum sunt multumita cu nivelu' meu de popularitate.

Mi-am adus aminte azi dimineata ce-mi ziceau rudele mele sa ma fac cand voi creste: "Doctorita mama, fa-te doctorita!". Pe atunci nu eram tentata deloc de idee( de parca acum as fi...), dar intr-un timp as fi vrut sa gasesc the cure for AIDS. Da, stiu ca suna fancy, but aveam o prietena care luase asa ceva cu niste seringi cand era a baby so... Am mai crescut si ideea aia s-a dus dracu'...

Acum nu mai stiu exact ce vreau dar... nu vreau sa fiu faimoasa. :|

Oare si dorinta asta de a fi faimos etc etc ( si ce mai zic versurile alea) nu denota un complex de inferioritate? :D I'm glad that's over for me !!

Am vazut Idiocracy ieri ( un film chill fara mari strabateri intelectuale), desi printre posibilile cauze pt care populatia americana ar ajunge stupid as hell in 500 de ani nu era precizata si dorinta idioata pt superficial, i guess eu as trece-o si p-asta pe lista.

When i grow up...

8 comments:

Anonymous said...

Nu te mai obosi, astea sunt chiar versuri bune fata de alte productii de peste ocean.

Pana la urma insa, daca o iei ca pe o glumita e OK.

Fritz said...

Pana la urma o sa iti gasesti tu "vocatia"! :P /

Anonymous said...

Eu am vrut sa ma fac initial popa si doctor, apoi am evoluat la aventuriei, apoi am vrut sa ma fac notar, apoi n-am vrut sa ma fac nimic, apoi am vrut sa devin bogat, dupa care am intrat la facultate si se pare ca nici psiholog nu voi deveni, iar lista ramane deschisa.

Anonymous said...

Also, ich kann ehrlicht nichts Genaues sagen, aber du scheinst feste Ideen darüber zu haben. Ich habe schon mal den Song angehört und ich fand nichts Besonderes daran, aaußer der Idee eines frustrierten Nuttenrudels :))

molecula said...

cand eram mica vroiam sa fiu spectator sa merg zilnic la teatru:)) dupa chirurg...pilot de avioane etc:)) dar specator ieeeeeeee

Anonymous said...

daca ti se par sub nivelul tau de inteligenta atunci incearca sa nu mai scrii pe blog de ele. ;)

Anonymous said...

Anonimii astia sunt geniali cu comentariile lor.

Mai usor si corect ar fi ca ei sa aleaga sa nu citeasca daca nu le convine. Insa nu, tu NU mai ai voie sa scrii decat despre ce le place lor.

In alta ordine de idei, ia baga-ti blogul asta undeva si nu mai deranja fanii I_want_to_be_pitzi_Dolls.

Anonymous said...

Cred ca o sa reiau ideea aluia de zicea ca anonimii astia sunt ... dar cum nu imi face placere sa fiu circulara o sa ma rezum la cu totul alt comentariu.

Eu nu stiu de ce te miri ca americanii sunt superficiali. E parte din natura lor - de aici si explicatia pentru multe chestii care pot parea ciudate la ei.

Partea nasoala la treaba asta e ca incearca sa isi impuna propria superficialitate si la restul lumii, doar, doar nu or mai parea asa idioti.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.