Monday, September 29, 2008

Something's not right

De ceva zile nu se mai intampla nimic fabulos in viata mea. :-? Nu ca s-ar intampla dar totusi cumva eu fac si faptul ca a cazut o scobitoare de pe masa sa sune ca un eveniment de reala importanta si eu ma intreb uneori cum fac asta, dar! nu aceasta este problema ca pot sa bat campii intr-un mod bombastic.

Problema e ca nu mai cad scobitori de pe masa if you get the idea.

Nu ma mai oftica nimeni in 133. Dimineata sunt prea adormita sa-mi dau seama si la plecare prind loc liber deci nu ma mai intereseaza nimic.

Trezitu' asta de dimineata ma termina pur si simplu din toate punctele de vedere. Am ajuns sa ma culc la 10:30-11 seara ca mai mult nu ma tin bateriile deci ... wtf?

Cartile ma asteapta sa le citesc... intr-un fel nu sunt chiar atat de obligata sa le citesc. Defapt sunt dar nu e ca si cum as da examen din ele la sfarsitu' saptamanii.
Dar sictirul produs de toamna asupra mea e imeeeeeeeens.

Hai sariti-mi in cap si spuneti-mi ca va place toamna la nebunie. Well e frumoasa in anumite ipostaze but most of the time ma deprima si sictireste si mai mult.


Mda talking about nothing... Too sleepy, too sicty. Prea mult gri in Bucurestiu' asta.

5 comments:

Anonymous said...

Poate ca faptulca nu ti se mai intampla chestii/nu le mai observi tu este un semn bun ca te mai sictiresc anumite lucruri, ca te-ai mai detasat..poate, dar ia-o si ca pe ceva bun, cine stie

Anonymous said...

*k nu te mai sictiresc

Anonymous said...

E normal sa incepi sa ignori, chiar daca inconstient, anumite lucruri care au intrat in rutina. O sa vezi ca daca faci o pauza in care sa faci ceva ce-ti place si sa ignori restul te vei trezi, odata iesita din pauza, ca toate lucrurile enervante au revenit.

o Hartista said...

i feel the same way... pur si simplu nu ma mai intereseaza mai nimic din jur...nu stiu daca are legatura cu toamna sau cu faptul ca de atata timp se intampla aceleasi lucruri incat am obosit sa ma mai obosesc...

Anonymous said...

esti prea exigenta si prea stresata. zau, tot eu sa te invatz ? descopera singura. vrei o viatza agitata plina de nenorociri ? k geamanitza de plictisesti repede, da invatza si u sa apreciezi, macar odata.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.