Tuesday, September 16, 2008

Second day of eleventh grade

Culcat pe la 12-1... desi cica la ai mei " gata, de acum la 10 te culci ca sa ai energie". Mda... daca acest culcat la 10 n-ar presupune si un ajuns acasa inainte de ora asta nu m-ar deranja cu nimic, chit ca n-adorm niciodata la 10.

6:20 ceasu' suna... oh how i wished i was dreaming the alarm clock. Deschid televizoru' si dau pe un post de muzica la intamplare, in tot acest timp gandurile imi erau blocate, nu stiam ce sa fac prima data. Cred ca pe la si 35 terminasem dusu', hurry up gaseste cu ce sa te imbraci.


Bla bla... La 7 fara 7 minute ieseam din scara blocului. Privesc in departare si zaresc un minunat 133 pt care a trebuit sa alerg ca sa-l prind. Bun... 7 fara 5 sunt in 133. 7 si 5 :| sunt la Foisoru' de foc. :| M-am teleportat.

7:30 trebuia sa intru la ore. Mda... de acum plec mai tarziu de acasa, chit ca intarzii. I've had it!

A 11a... manuale cumparate. Presimt ca daca dam comanda pt toata clasa o sa le avem pe la sfarsitu' semestrului. ( Been there, done that) Nu stiu de ce-mi pasa :-?, nu ca le-as lua pe toate sau ca odata ce le voi avea, ma voi stradui intens sa le deschid :-?. Aaaanyway!

Cand am iesit pe la 12:15... 133-u' ma astepta in statie :>, am prins loc:>:>, am ajuns acasa la 1 fara un sfert. :| still :>:>:>.

E tare placut sa stii ca ziua ta de "stres" se termina inainte ca a altora sa inceapa.

:-?Si avem atataaaa timp liber 8->

Vacanta continua, cred ca mersul la liceu dimineata e doar un vis urat din care ne trezim pe la 13 cand ziua abia incepe. :-?


And winamp keeps playing all the autumn songs...

1 comments:

Fritz said...

Nu stiu daca ai observat dar daca ai norocul ca la inceputul zilei sa prinzi un mijloc de transport in comun "la mustata" ai noroc de asta toata ziua! Adica ori nu prea astepti prea mult dupa ele, ori le prinzi la limita!
Parerea mea! /

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.