Sunday, September 7, 2008

Returning to the usual dubiousness

Ieri am reinceput meditatiile. Am avut si germana si franca in aceasi zi deci, dupa ce am terminat cu ele, eram in stare sa musc un urs de sictir si oboseala.

Nu cred ca imi era dor de metrou sambata dimineata sau de 32. :-?

Just a fact : Inainte sa ajung la meditatoarea de franceza care, aparent, sta la parter, 2 vecini de ai ei de etnie rroma i-au cerut politicos " Ia-ti hainele de la geam ca se afuma" inainte sa aprinda gratarul pus strategic la umbra unui copacel exact langa fereastra ei cand puteau sa puna gratarul oriunde altundeva. Se muta si o sa pot lua 23-u' de la mine pana la ea, chit ca se muta o leaca mai in Ferentari. Mare diferenta nu e, statea in Rahova anyway si cred ca de la vechea ei casa pana la noua ei casa sunt maxim 6 blocuri distanta. Hihi si la germana tot cu 23-u' pot sa ajung, deci so long metrou si 32. Cred ca o sa fac o noua rubrica : "Aventuri in tramvaiul 23".

After za thing am ajuns si eu acasa, am mai stat ceva si m-am dus in Revolutiei, unde m-am intalnit cu muuulta lume. Was fun asa... per ansamblu. Ma intreb daca e vreo problema cu mine ca de ceva vreme parca nu ma mai distrez extraordinar de tare sau sunt doar eu greu de multumit. :-?

Ah si cand am plecat, tipu' acesta ( my favorite zdob si zdub band member, Valeriu Mazilu) era langa masina lui si ;;) i-am zambit si facut gratios cu mana si mi-a zambit back destul de dragalas.

One week and it all begins again dar cu si mai mult timp liber.

Am ascultat azi noul album Metallica - Death Magnetic. Poate nu eram in the mood, wasn't so much impressed. And you were complaining about Saint Anger. 8-|


P.S.: Daca nu-mi fac abonament la sala luna asta... faceti ceva.

P.P.S: Somethin' whatsoever. Thank you in advance!

3 comments:

Anonymous said...

la sala imi fac eu abonament maine da nu cred k vrei sa vii cu mine.

2. esti tu greu de multumit

3. ce gust are carnea de urs ?

molecula said...

ha ha, inca una greu de multumit...bafta la meditatii, eu mai am putin si scap de restante;)) si chiar, eu vreau abonament la balet dar sa scap de restante( ce des repet restante, da da ma roade)

Lyna said...

merci la fel cu ... RESTANTELE :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.