Monday, September 8, 2008

Idee de afacere

Bun, in ultimii ani am tot auzit ca multi artisti din afara nu vin in Romania pentru ca n-avem o sala cu 40.000-60.000 de locuri ca sa-si scoata un profit frumusel.

Sala Polivalenta are 5600 de locuri, iar Sala Palatului are 4060 de locuri.

In ritmul asta o sa vedem spectacole in sali de 40-60 de mii de spectatori in Romania cand porcu' si girafa vor concepe o noua specie de animale.

Ati putea spune sa nu-mi pese si sa ma duc dracu' in strainatate si sa vad un spectacol, organizarea oricum ar fi mai buna si sa uit de Romania... si poate ati avea dreptate.

DAR!

Ma gandesc ca unul din toti acesti domni cu bani furati sau nu de la stat, oameni cu mult mai multi bani decat imi pot eu imagina ar putea sa faca ceva de genu'.

Sa cumpere un teren( hai ca se poate o combinatie cu Primaru', au mai fost atat de multe...), sa-l amenajeze si sa construiasca o sala la cerintele UE si implicit pe placul organizatorilor de astfel de evenimente.

Eu cred ca si-ar scoate banii pluuuus multi altii rapid pentru ca publicul din Romania chiar este dornic de spectacole de bun gust, eu una sunt.

Ati putea spune de ce nu pastrez eu ideea daca tot cred ca e atat de buna... Well in urmatorii 10 ani nu ma vad avand cateva zeci de milioane de euro in cont, so ... degeaba as pastra ideea, mai degraba profit daca o pune careva in aplicare.

So... oameni cu bani indecisi care cautati o idee de afacere si cumva, pentru ca s-au alineat planetele, cautati pe google, READ THIS!

6 comments:

Anonymous said...

nu e loc, dana
vezi tu malluri in centru ? nu.

Lyna said...

pai nu in centru spuneam sa fie facuta o sala de genu' ... spuneam doar sa fie facuta.

Anonymous said...

pai avem deja sala palatului etc si alte sali, nu e suficient?

Anonymous said...

la noi nu se face autostrada, daramite sala de 40000 de locuri. exista atatia consumatori in buc ?

Anonymous said...

unde s-o mai puna si pe aia. eventual sa darame un parc gen cismigiu sau tineretului k in bucurestiu asta mizer nu e loc sa arunci un ac.

molecula said...

taci cu ideea ta de afaceri dupa ce darama terenul spartac vrei sa darame si ior-ul (parcul de langa spartac)
lasa ne multumim cu Bestfest-ul

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.