Friday, September 26, 2008

Curiozitatea si barfa la romani

Barfa cred ca functioneaza mai bine ca serviciile secrete in Romania. :|


Veneam azi de prin oras ... de cand cu programu' asta de dimineata, ziua mea incepe la ora 6:00 , scoala, si diverse "treburi" prin oras, si teme si iar plecat. Parca aveam mai mult timp liber cu programu'de dupa-amiaza, zau! Pe langa faptul ca-s obosita like hell raman fara farama de timp in care sa nu fac nimic, caci universul imi completeaza fiecare secunda avec vreo activitate dubioasa.

Asa, veneam eu de prin oras azi. Si urc cu liftu'. La 7 un vecin ma intreaba daca am vazut nu stiu ce accident de langa blocu' nostru. Eu zic ca nu. Ajung acasa si ca o matza curioasa ce sunt ma uit si eu pe geam, ca na in intersectia de la mine se produc accidente in fiecare zi. :| Si ma uit pe strada, nimic. Ma uit in blocu' vecin si o vad p-una in chiloti tanga acoperindu-si sanii cu mainile ca se uita si ea dupa accident. Langa ea o vad pe sor-sa si il vad pe ta-su'. Daca n-as fi fost vreun an colega cu ea prin clasa a 4a n-as avea de unde sa stiu gradele de rudenie dintre personajele din balconul respectiv.

Da. Deci la romani curiozitatea a devenit deja o boala. :|

4 comments:

Anonymous said...

=))

Koryna said...

dak eshti curioasa de accident, afla k un tip cu o decapotabila kre mergea pe linia de tramvai a intrat in primul stalp:p ... fazanasoala e k are picioarele facute praf, nush dak o sa mai poata merge ... am incheiat reportajul de la fatza locului ... dana, ai legatura

Anonymous said...

realizezi ca imaginea din balcon e mai interesanta de cat accidentul nu? Oricum ma intreb totusi cum umbla aia asa prin casa, chiar daca era "in familie"

ps: subiectul era de barfa nu? :-"

Anonymous said...

acum ai inteles de ce mor romanii pe capete, nu ? :D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.