Tuesday, August 5, 2008

Sleeping in my bed.

Foarte frumos in fiecare seara la ora 12:00 un psihopat trece prin cartieru' meu cu muzica data la maxim si geamurile deschise. De precizat: psihopatul difuzeaza in fiecare seara alt gen de muzica.

Pe langa urletele cocalarilor de langa bloc si sunetul produs de motociclete, il mai adaugam in peisajul acustic si pe psihopat. ( sincer altfel nu stiu cum sa-i spun, de jumate de an in fiecare seara se intampla chestia asta :| )

Problemele cu somnul se exclud. Dupa ce auzi atatea, alea chiar nu mai conteaza.

Daca ai noroc si vecinii de sub apartamentul meu nu dau televizoru' la maxim NOAPTEA, atunci sigur dimineata vei fi trezit de vreun fenomen supranatural.

In dimineata asta am auzit de la vecini chestii scuturate si batute peste tot in casa. Constientizez asta si incerc sa adorm la loc. Insa, propagate de arcurile saltelei, am avut impresia ca sunetele alea chiar se produceau la 50cm de mine. So, goodbye sleeping.

Probabil, in antiteza cu nervii produsi de atatia factori, m-am trezit cu chef sa ascult Gotan Project :


2 comments:

molecula said...

vecina mea de deasupra in fiecare dimineata muta mobila, la 7 dimineata trezirea:)) si m-a acuzat ca am inundat-o cand eu stau la 8 , dansa la 9...sa nu mai zic de povestea"domnisoara, cainele tau urla a moarte" :))

Unknown said...

pe mine ma trezesc dimineatza niste masini de mare toanj.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.