Saturday, August 9, 2008

Si am mai vizitat ceva

Anu' asta mi-am propus sa vizitez multe locuri din Bucuresti pe care ar fi trebuit sa le vizitez cand eram muuult mai "tanara".

Printre acestea se numara Muzeu' Satului, pe care l-am vizitat acum vreo luna cred si care nu m-a castigat. Nu ma omor dupa etnografie probabil d-asta.

Si azi am vizitat Gradina Botanica. Stiu ca suna lame ca exist de 17 ani in Bucuresti si n-am ajuns la Gradina Botanica.

Anyway, am ajuns azi!

Din cate am inteles, Muzeu' si serele erau inchise asa ca am vizita doar za parc.Am pornit printr-o jungla cam uscata si destul de murdara. Am gasit ambalaje prin cele mai dubioase locuri posibile.

Cred ca the high point of the day a fost lacul murdar. Dar cu animale tare simpatice:

Acesta e unul din pestii shmecheri din lac:

Si m-am mai plimbat si am gasit 3 banci pe care scria cu marker " BASARBIA-PAMANT ROMANESC". In Gradina Botanica exista banci pe care scrie asta. Mi se pare absolut cretin si tind sa le doresc tot binele din lume persoanelor elevate care au scris pe acele banci.Si am mai mers...

And za trandafiri...Pictures taken by me and Skandalouz .

Am realizat ca e unul din locurile cocalari-free din tot orasu' unde poti citi linistit si sta la umbra. I guess it worth its 5 lei.

And now a song that i like:
;;)

7 comments:

Michael Krieger said...

bosketii botanici

Fritz said...

Daca vrea cineva sa vada cat de mult ii "pasa"romanului de natura sa se duca la Gradina Botanica din Bucuresti ! Din pacate ce vezi acolo gasesti mai nou si in curtile viloaielor bogatasilor.... Pacat ca nu ai vizitat si serele si muzeul, ca ai fi avut ce vedea (cat de cat) !
Ti-as mai recomanda Muzeul Artelor, Muzeul Militar National, Muzeul Pompierilor si muzeul acela din parcul Carol (imi scapa numele lui acum). /

Lyna said...

hmm am fost la muzeul tehnic din parcul carol ... nu m-a atras, para am fost si la cel militar :-?

Flo said...

Ce sa zicem de Alex, care are 25 de ani si nu vazuse Botanica? :D

Lyna said...

sa zicem ca are o scuza: nu s-a nascut in bucuresti :))si a avut mai putini ani la indemana sa se miste pana la gradina botanica.

zuza said...

eu ce sa mai zic care stau la 2 metri de Gradina Botanica si nu cred ca am intrat niciodata in sere ;))

Lyna said...

:))) ne-ai luat

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.