Sunday, March 23, 2008

Mai multe la un loc 6

Lately am observat ca babutzele sunt foarte trendy .
Acum cateva luni eram intr-o masina si pe strada vad o babutza cu un dres foarte tare si papuci la fel :| . De precizat : nu parea foarte bogata .
Acum 2 zile am vazut 2 babutze cu adidasi shmecheri si azi am vazut o babutza cu un hanorac de rapper . De unde rezulta o imagine tare bizara in care kitsch-u' e la el acasa . Old school-u' e combinat cu trendy-u' si din pacate nu prea bine :( .

Am observat muuuulti tipi avec their children, adica tipi singuri avec their children . Ceea ce inseamna , in opinia mea , o schimbare de mentalitate :-? . Si imi convine ;;) .

Am o intrebare ;;) . Noaptea masinile , autobuzele , tramvaiele se curata ? :-? Face careva curatenie ? Stiu ca costa si ca noi , cetatenii , ar trebui sa pastram curatenia . Dar , traim in Romania si regulile nu sunt respectate . Si ma gandesc in continuare ca aceste masini etc ar trebui reparate , totusi suntem in UE ...
Si mai am o intrebare ? De ce nu sunt facute chestiile astea ? ;;)

Ah si la metrou :-? pe scarile rulante stiti sunt niste pasi pusi . Dreapta semnifica statul , stanga semnifica urcatul . So ... e chiar asa de greu de respectat ?

Si la masini prin dreapta urci si stanga cobori . Si chiar daca nu se face asa macar asteapta si tu BOULE SI VACO sa coboare lumea ... NEHALITILOR OBSEDATI DE SCAUNE !!! :| ... ;;)

6 comments:

Anonymous said...

Poate babutele in cauza au imprumutat haine de la nepoti. :)))

Fritz said...

:)) (ala care rade)
Romanii NU STIU sa intretina !!!!!! Ei nu cunosc termenul de "a pastra" in bune conditii de functionare ! [-x

Unknown said...

Ceri deja prea mult la faza cu pasii de pe scari si la urcat/coborat in/din autobuze :))

alex said...

=)) old school!!!!!

o Hartista said...

sa stii ca si eu ma gandeam la chestia cu curatatul autobuzelor....si la partea cu "BOULE SI VACO", although i wouldn't have put it that way....but i understand.....ca sa inchei apoteotic "ai grija de tine>:D<"

Monochrome said...

ti-am mai zis ca ratb-ul reveals the true *grrr* spirit din the :))))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.