Wednesday, March 26, 2008

Despre note

Mereu am stiut ca-s un pic mai ciudatica . Acest lucru este si mai vizibil in comportamentul meu fatza de notele "proaste" .

Cand mi am luat primu' 2 si singuru' ( dar timpul nu este pierdut ) in a 9a la sport , reactia mea a fost sa rad si oarecum simteam o mandrie . Trebuia sa iau un 2 odata si odata .

Tot in a 9a la logica mi am luat un 3.5 . Proful mi a adus lucrarea cu o figura care parca imi trimitea condoleante iar colegii ma compatimeau . Totusi , eu eram chill si zambeam .

Astazi la chimie mi am luat si primu' 3 din istoria mea de eleva . Clasa era socata , eu zambeam . Ma asteptam sa iau 2 nu de alta :))) .

FRATE , NOTELE NU SUNT TOTUL IN VIATA !!!

Puisorul m-a convins aseara si mai mult ca notele nu conteaza la admiterea la facultate deci where's the point in achieving good grades at stupid subject maters ? :D

Stiu ca ni se baga atatea materii pe gat pt cultura generala ceea ce mi se pare un lucru grozav dar ca sa ai cat de cat o cultura generala nu trebuie neaparat sa excelezi la materia respectiva :D .

SO ... chill fratilor , invatati ( tociti ) daca va place materia respectiva si nu ca disperatii degeaba ...

P.S.: Sa nu se inteleaga ca-s cine stie ce copil "rau" care nu invata niciodata dar nici o tocialara nu sunt . Pur si simplu nu ma omor dupa note , dar totusi am note mari .

5 comments:

Anonymous said...

E fain treiul. Cifra magica incarcata de semnificatii. :))

Fritz said...

Sa nu confudam tocitul cu nivelul de cultura generala al fiecaruia ! Poti fi tocilar si sa nu stii nimic, sau nu te omori cu invatatul si totusi ai note mari datorita chestiilor pe care le sti din "viata civila"! :D:P si ce farmec ar mai avea scoala daca nu ai lua macar o data nota mica ?

Unknown said...

yeah... I get it. bine u =D> gg. de la un timp simt asa o repulsie fatza de invatzat...

puisorul cufurit said...

Poate o dai in bara cu ceva si-o sa te am pe constiinta! :))))

Lyna said...

nu ca testul l-am dat inainte sa vorbesc cu tine :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.