Sunday, January 27, 2008

Oglinzi si geamuri

E foarte amuzant sa mergi pe strada si sa observi cum oamenii au o atractie inimaginabila de a se uita intr-un geam de la parter , geam de masina etc etc .
Bine , nu pe toti va atrage ( va si aud spunand ca pe voi nu va tenteaza geamurile de la parter ) .

Faptul acesta l-am observat demult , insa ideea de a scrie un post pe tema asta mi-a dat-o o tipa , de dimineata , care s-a uitat in geamurile magazinelor de la parterul blocului meu ( si slava Domnului sunt multe de la un capat la altul ) cu o privire ingamfata la propria imagine .

Mda ... recunosc ma aflu printre oamenii care se mai uita din cand in cand ( ;;) cam des ) la imaginea mea de prin geamurile cladirilor :-" .

Suntem o natie de narcisisti ?

10 comments:

Anonymous said...

Eu de obicei nu sunt atrasa de oglinzi, dar ieri am patit ceva ciudat. Eram in McDonalds iar langa masa mea..ditamai oglinda. :P Nu ma puteam opri din a ma uita la propria reflectie. Si nu ma admiram..pur si simplu era oglinda mare si imi venea sa ma uit. :)

Lyna said...

probabil asa as fi facut si eu =))) ... pacatul ti-este iertat copila :)) .

miclowan said...

deci pe cand aveam plete mă uitam des...şi mă luau fetele la mişto...:(

Carina said...

Pe mine ma atrage tare de tot vitrina de la sediul unui cotidian local din Timisoara. Mai nou trec des pe acolo si ma tenteaza sa ma uit. Fetele fac misto d mine :D

Anonymous said...

Magazinele sau vitrinele nu ma atrag da' nu ma pot abtine sa nu ma uit in apartamentele de la parter seara, cand se vede :P

Lyna said...

eh si tu acuma :)) ... la ce etaj stai?

Fritz said...

Pfiu..........ca bine zici ! Intr-adevar Bucurestenii sunt obsedati de uitatul in oglinda sau in vitrinele magazinelor !
In lifturi, pe strada, in masina, in autobuz, la scoala etc.....ii vezi holbandu-se in "cioburile" alea de sticla mai ceva ca maimutele! :))

Anonymous said...

Ador oglinzile si geamurile :))

alex said...

recunosc, am mici scapari de acest gen, desi nu le-as numi narcisiste pentru ca nu tot timpul imi place ce vad. poate pentru ca nu-s bucurestean :P sau sunt? nici eu nu mai stiu.

Lyna said...

esti pe drumul de a atinge nirvana aka statutul de bucurestean :> .

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.