Tuesday, January 15, 2008

Mai multe la un loc 4

Din seria "Cugetari profunde pe un scaun din 133 , in timp ce stai la stop la Unirii "

Azi solistu' de la AB4 a stat langa mine in 133 :)) ba chiar a si vorbit cu mine la un moment dat . Un pardon d-ala anemic si timid .

Stiu ca toata lumea comenteaza de ghiozdanele copiilor... Si eu as fi comentat daca mi-ar fi zis careva sa-mi dau ghiozdanu' greu de 2829384 de tone din spate ... Azi , insa , am ajuns la concluzia ca uneori ghiozdanele alea ar trebui date jos din spate . Ce-i drept acum fac parte din categoria oamenilor care merg cu o geanta la scoala si nu cu ghiozdan si probabil asta m-a facut sa vad si in alt fel scena . Vrei sa treci si o vaca cu ( da stiu ... asa si trebuie cacofonia ) ghiozdanu' in spate nu se da la o parte sa-ti faca loc sa treci , nu si-l da jos , nu nimic . Oare aici peste tot chinu' greutatii ghiozdanului vine nesimtirea ?


Acum majoritatea avem casti la telefon , mp3 , mp4 , Ipod etc ( !! ) . Sa zicem ca respectam oamenii din jurul nostru nu-i stresam ( as fi zis altceva dar cine stie ce surpriza mai am printre cititori ) direct cu muzica de pe telefon . Dar , avand muzica data la maxim se cam aude si cu castile si cu orice . Am constatat asta in timp ce tipa de langa mine asculta RBD/50 Cent si eu auzeam tot . Poate nu-ti dai seama ca deranjezi . Acum sariti pe mine si spuneti-mi ca vreau cam multe de la transportul in comun .


Zapada asta a ajuns sa fie de tot rasu' . Cum sa fii om care se respecta dracu' escaladand munti ? :|

Am ajuns sa imi spun parerea sus si tare dupa ce cobor din 133 la Foisor . Cred ca in felu' asta imi mai eliberez frustrarea . "OAMENI HANDICAPATI ! "

Butoanele alea din masini pe care scrie "STOP" ce rost au ? Adica toti oligofrenii apasa pe el ( nu va simtiti :) ) . Ii si inteleg . E mare , rosu si scrie "Stop" . Exista un pic de tentatie . Dupa ce apesi pe el scrie sus in fata pe ecran "STOP" si atat ... Care e rostu' ? :|


Butoanele de la metrou . Chestiile alea care seamana cu niste butoane dar care nu sunt butoane . Ele semnalizeaza cand se deschid ushile :) . Nu au rolul de a deschide ushile . Ca asa toti oligofrenii ar deschide ushile in timp ce metrou' ar merge :D . ( Corectati-ma daca gresesc ) .


Enough frustration for today , i guess .

8 comments:

Irina-Alina said...

Pentru partea cu metroul te corectez. Cand apesi pe buton ii semnaleaza celui care conduce ca nu s-a deschis usa.:) SI partea cu I-pod-ul ...Si eu am castile pe urechi. Am facut un test. Nu e musai sa se auda, dar unele persoane nu au "simtul volumului".

Anonymous said...

La autobuz, in tzarile civilizate din europa, apesi pe butonul cu stop daca vrei sa cobori la urmatoarea statie, si daca nu apasa nimeni si nu mai e nimeni in statie care vrea sa se urce autobuzul nu mai opreste :-?? Asta e rostul butoanelor cu stop, dar in Romania se distreaza aia : "HAHA Uite s-a aprins ala, woaaaaa acum s-a stins..." :|

miclowan said...

deci vreau si eu s ama plimb cu mijloacele de transport din Bucuresti
:(( pare super aventuros

Fritz said...

Nu comentez ! ca s-ar putea sa imi iau cateva injuraturi ! :D

Skandalouz said...

Cum zicea si anonymous, butoanele de STOP din autobuz semnaleaza ca cineva vrea sa coboare la urmatoarea statie iar in cazul in care niciun buton de STOP n-a fost apasat si nimeni din statie nu face semn ca autobuzul sa opreasca, acesta isi continua drumul. Se castiga timp!

La metrou exista un sistem (usually nepracticat) de a nu se deschide decat usile pe la care vor oameni sa coboara/urce. Cateodata se mai intampla sa functioneze, adica apasarea acelui buton porneste mecanismul de deschidere a usii.

Skandalouz said...

@Irene: so you play Guitar Hero pe XBOX? :D sau e doar un header al blogului.

Anonymous said...

escaladand muntzii=))aici ai dreptate...
si aku s-a inkalzit afara si toata zapada topita se scurge in kapetele noastre:|mirific c pot s zik...eh well nothing is perfect...:-<

Anonymous said...

Pe www.ymdecoder.com descoperi cine este in modul Invizibil pe Yahoo Messenger, citesti conversatiile altora, le gasesti pozele pe internet si multe altele. Intra acum!

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.