Thursday, January 10, 2008

Frig vs Miros

Dupa o zi pierduta inutil la liceu ( chiar n-am facut nimic ) am asteptat acelasi 133 in frig ( :XXX ) vreo 10-15 minute :> .
Vine ... e plin ... ma bag . Credeam ca nu e nimic mai rau decat frigul de afara . Eram decisa sa nu mi-se para mirosul 133ian oribil si de nesuportat . Cu inghesuiala eram obisnuita .
Am rezistat doar 2 statii . Inghesuiala , oameni retardati , oameni care nu stiu ce-i aia pasta de dinti sau apa si sapun .

Am luat-o pe jos 3 statii , un handicapat a intrat cu capu' in mine . Era sa-mi rup gatu' de n ori si am escaladat munti :X.

Cand am ajuns in fata blocului , culmea numai aici concluzionez lucruri , am realizat ca-mi taraiam picioarele inghetate .

Cand am ajuns in lift am realizat ca aratam ca scoasa din boscheti si mai eram si plina de frustrare .

Ma gandesc ce e mai rau : sa stau intr-o masina plina de oameni si miros oribil sau sa inghet de frig mergand pe jos pana acasa .

Nervi :X




P.S.: Am simtit poluarea :X din plin . Bucurestiu' e lovable :X

5 comments:

void said...

Cum sa mergi pe jos prin oras si sa intre cineva cu capul in tine? :| Suna.. suprarealist asa :))

Fritz said...

:-? Eu unul mai degraba prefer mersul pe jos, mai fac miscare si ma incalzesc :D decat sa merg cu un tramvai sau autobuz in care este frig ( ca de nu vrea vatmanu/soferu sa dea drumul la caldura ca doar o plateste din propriul buzunar :-L )! Intr-adevar acum tre sa ai mare curaj sa mergi pe strazile Bucurestiului + conditie fizica de invidiat! :))

miclowan said...

pe jos e cel mai bine, mersul pe jos e sanatate curata, frigul caleste si intareste organismul...un plaman plin cu aer respirabil face enorm

Anonymous said...

133-u' e mitic @-)

Monochrome said...

câtă satiră :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.