Thursday, November 15, 2007

A pretty fucked up situation

Well , ies eu din casa azi . Stau putin dupa 133 , in timpul asta ma intalnesc cu alt coleg de suferinta 133iana . Vine masina . Nu e multa lume :| . Prind loc pe scaun :| .. Pana la Foisor se aglomereaza si cand sa cobor din masina , un tip de etnie rroma imi face vant , poate ajung mai repede jos . Trec eu peste asta ...Ma intalnesc cu un coleg de clasa , de precizat amandoi intarziasem la ora :-" . Ajungem si dupa ce profu' deschide usha de la sala , dupa ce ne tine morala , dupa ce stergem sala de praf ( aka facem sportu' ) , ajungem la ora de desen . Care nu se facea , prezentare sala 16 \:d/ ..
Trecem noi frumos prin materii , ajungem la romana . Facem prima ora , dar a doua ... nu ! Alta prezentare in sala 16 :> .
Termin cu prezentarea cam la o jumatate de ora mai tarziu decat ar fi trebuit sa ies in mod normal. Afara ploua , deci imaginati-va Bucurestiul pe timp de ploaie. Ajung la Foisor , intersectia e blocata , de asemenea si 133-u' din statie e plin . Stau 5 minute in statie in care realizez ca n-am nicio sansa sa ajung acasa in mai putind e o ora si inghesuita in vreun 133 .
O iau pe jos , PLOUA , 19:30 ,singura . Da , spuneti-mi ca-s iresponsabila , ca cine stie ce 8-| , dar mie mi-e frica doar de caini , si azi eram atat de sictirita incat as fi fost in stare sa musc eu cainele .
Ajung eu la Hala , si intersectia asta era blocata , ajung la Matei Basarab , un necunoscut incearca sa ma pupe pe gura si altu'-mi zice "ai lov iu" . Totu' se intampla in vreo 20 de secunde .
Ajung la Unirii , alta intersectie blocata , de acolo la Octavian Goga si in fata blocului tot pe jos am luat-o .
Cand am ajuns in fata blocului am realizat mai multe lucruri , printre care si faptul ca papucii mei erau uzi .
1.Prezentarile in sala 16 sunt cea mai buna cale sa scapi de ore si fara absente , nu tre' sa mai minti profu' ca a sarit catzelu' in toaleta si tre sa te duci sa- scoti de acolo ca se ineaca sau ca ai programare la ghicitoare .
2. Ghiozdanul meu e atat de ud , aproape ca in clasa a 7-a cand am enervat vreo 2 colegi si am fost frecata dupa ore cu zapada de restu' 12 colegi :-" .. ai draqu , uniti mai erau .
3.Am facut sport=)) , ca pt armata , mi-am carat ghiozdanu' greu prin conditii deplorabile vreo 2-3 kilometri .
4. Maine mai sunt 2 prezentari in sala 16 . Si la una dintre ele s-a specificat sa imi fac simtita prezenta :| .
5. Aratam ca o eschimoasha ploata .. nu-i de mirare ca lumea se uita ciudat la mine , nu vedeam nimic de gluga aia .
6. Uneori o gluga nu e de ajuns , o sa-mi cumpar umbrela noua .

4 comments:

Fritz said...

Pai inseamna ca esti "urata" tare de a vrut ala sa te pupe ! :D Din pacate si eu astazi am fost nevoit sa merg prin Bucuresti pe ploaie ! :-L Totusi m-a scapat metroul ca intotdeauna (noroc ca il mai avem si pe asta) !
Oricum tot ce conteaza este ca:
NOI SA FIM SANATOSI !!!

Anonymous said...

traiask prezentarile din sala 16:)))
s recunoastem filmu' a fost genial:X
c imi pl kum pov:X:X:X:X

Anonymous said...

uite si tu cat ai scris :)))... Hail Dana ! :))...

Mr Sun said...

:)) 133!!! aoleu, i can feel your pain.. am fobie la 133 :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.