Saturday, November 24, 2007

A little Saturday escape

Pai .. de cand a mers liftu' ala in post-ul anterior s-au mai intamplat atatea :)) ..

Ma intalnesc eu cu o colega la Titan ca sa mergem la Gaudeamus :> .Chestia cea mai trendy de saptamana asta .
Luam 335-u' , cred ca am facut o ora si ceva pana la Romexpo \:D/ ...
Ajungem la Romexpo . Aglomeratie , dar macar tipu' de la intrare ne-a lasat sa intram fara bilet :-". Ne invartim noi prin tot Romexpo-u' , unde am auzit de tooooooooate editurile Pamanatului .
Cautam evident ce carti voiam si n-am gasit nimic of course :> . Insa , pana la urma , ne-am luat fiecare niste carti ca sa zicem ca n-am venit degeaba . Daca nu veneam cu un scop cred ca gaseam orice voiam. Iesim noi , o duc la statia de 41 .
De aici incepe povestea pe cont propriu :>
Eu ma intorc spre Piata Presei Libere. Unde , iau 335-u' cu scopul intoarcerii spre Romana . Eu , in naivitatea mea , credeam ca va ocoli rondul si off with me to Romana . Dar nu , pe mine m-a dus spre Baneasa . M-am gandit ca ce-o fi o fi , ajung eu la capat odata , tre' sa intoarca .
Evident ajung eu dupa 3-4 statii la Aeroportul Baneasa . Unde am concluzionat ca nu e nimic special cu aeroporturile romanesti . Ma urc eu in alt 335 , nu-mi convine ma dua jos repede si iau 131-u' . Macar am prin locuri libere daca tot am mers atata drumu' :)) ..
Ajung slava Domnului la ASE . Cobor . Ma intalnesc cu profa mea de latina din generala . Am recunoscut-o . M-a recunoscut . Mi-am dat seama ca tipa n-avea probleme cu spalatu' pe par .. Era doar hippie .
Ajung eu la Madgearu in statie . Vine 133-u' . N-am fost mai happy ca vine 133-u' in viata mea . Drumul spre casa . PRICELESS !! . :X .
Cand sa urc in 133 , cum eram sictirita dupa intreaga calatorie si eram concentrata sa urc in masina s ama pitesc intr-un colt si pana in fata blocului sa nu ma mai misc , n-am observat ca un tip vine la mine ma ia de mana si-mi zice "CE FACI PUISOR?" . Totu' se intampla in 10-15 secunde . I guess he liked my legs si alea in niste blugi negri sub o geaca-palton somethin' tot neagra si de asemenea , tunsoarea :> .. ca altceva nu cred ca a vazut si nici eu nu ma cred cine stie ce frumusete nemaivazuta .
Urc . La Piata Gemeni urca 6-7 puradei rromi cu cercei in urechi si merdele si "strudeli" in mana . Evident prost-crescuti si normal , au fauct scandal . Pe la Mosilor coboara. Atunci concluzionez ca langa mine erau 2 tipi mai mari da' tot prost-crescuti . Tipii ascultau manele :> si unul dintre ei se apucase sa faca tractiuni ( parca asa se chemau ) la bara :| . Acum imi capteaza atentia manelistu' sexy din fata mea . God numai la d-astia de 25-35 de ani am noroc. Privea asta sexos si normal luase pozitii de macho . Dar din usha nici de-a draqu nu se dadea . El si camaradu' lui , parca erau 2 stalpi in usa :| .
Slava Domnului ajung la Papazoglu . Cobor . Ma duc pe la trecerea aia afurisita ca de obicei . Mai fac niste cumparaturi la Fonzi si spre norocu' meu liftu' inca merge ...

Casa dulce casa .

4 comments:

Fritz said...

:)) =)) Ti-am zis eu ca esti frumoasa de tot atragi atatia "macio" ! =)) Pai eu te-as sfatui s aincepi sa scri o carte despre intalnirile astea din 133 ! :D :P

Anonymous said...

deci asa da un oras cu adevarat aventuros :))
vreau sa ma mut
si eu in el

Anonymous said...

omg!! "din astia de 25-25" pffff

Anonymous said...

ok.. deci asta chiar a fost amuzant:)) ... ma refer la autobuzul gresit :P...

Aeroportul Baneasa e praf... este cu 90% mai putin modern decat Aeroportul Henry Coanda.

Intamplarile cu astia care te iau de mana mi se par foarte neobisnuite ... eu numai la tine am auzit de ei :>...

p.s. deja ma scot din minti astia care se plang de r.a.t.b. ... repet, nu ati auzit de Metrorex ??? nimeni nu va obliga sa luati numai masina si tramvaiul.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.