Saturday, November 10, 2007

another :|

Sambata .. dimineata .. meditatii germana .. misca-te pana in Rahova .. lasa ajungi in 20-25 de minute iei metrou' pana la Unirii .. si apoi 32-u' .. ajungi .. Plec eu cu o felie de paine neagra in mana .. O mananc pana la spalatoria de masini .. ajung acolo .. Biserica e pe partea cealalta .. un tip .. isi facea nevoile .. Eu eram :| "THIS CAN'T BE HAPPENING TODAY" ... draqu , era ziua, treceau masini , tramvaie , oameni .. Biserica e pe partea cealalta :| .. Nu ca as fi eu cine stie ce credincioasa .. da' am fost educata nush .. sa respect macar Institutia Bisericii .. hai acolo putin putin ..
Termina tipu' .... eu tot :| ... intra la solar :> .. eu imi continui drumu' pana la Timpuri Noi ,noroc ca terminasem felia aia de paine .. Intru in metrou o scroafa se holba la mine .. nu , nu sunt paranoica .. tipa chiar se holba la mine .. Atunci am realizat ca am un deficit de tupeu sua nesimtire sau whatever n-am putut sa ma uit cu aceasi nesimtire la ea .. dar am prins-o de mai multe ori ...
Cobor .. ajung in statia de tramvai .. pe partea cealalta alta idioata se holba la mine .. Bine stiu ca aratam ca un curcubeu cu 10 mii de culori pe mine .. da' ce vrei daca azi am simtit nevoia sa-mi iau bentitza .. care e roz cu buline mov ;;) . si de asemenea fular .. negru alb si rosu ..
Anyway ajung si in tramvai .. :| dupa 10 secunde realizez ca eram inconjurata pe o raza de 3 metri patrati numai de tipi dubiosi cu ten mai bronzat .. Ok .. trecem peste holbatu' si astora .. Dupa 5 statii coboara .. ajung eu la meditatii .. foarte bine .. Plec ..
Iau 23-u' ca ma aduce mai bine de casa desi merg mai mult .. macar stau draqu pe un scaun ..
In 23 :> .. alt moshnegutz cu pixuri si marker-e .. dar si un copil de 9-10 ani .. care vindea servetele umede .. servetele uscate si plasturi .. Cutiile si sacosele pe care le purta dupa el erau mai mari ca el ..
Numai in Romania se poate intampla asta .. Adica imaginea e trista ...:| ..
Pe nimeni nu intereseaza de familiile astea .. care poate unele n-au alte surse intr-adevar mai mari de venit .. nope .. ei vor masini tari cu care nu ai pe unde merge in Bucuresti .. :> ..

4 comments:

Fritz said...

Lasa mai ca este bine asa ! Pe o vreme de asta cand totul este "gri" eu unul i-as sfatuii pe toti sa se imbrace in culori deschise si calde, pentru a mai anima starea asta de crispare care se creeaza pe o astfel de vreme ! Eu unul zic ca ar da foarte bine sa vezi pe strazi multe culori de genul asta, te-ar inveseli !
Parerea mea!

Anonymous said...

1. probabil aveai ceva pe fatza :))


2. in legatura cu saracii, profu' de Economie Mondiala ne-a zis in felul urmator: "este frumos ca toata lumea sa fie bogata.. frumos... dar matematic vorbind, daca toate familiile ar fi bogate, Terra era de mult secata de resurse..."
Si eu consider asta o treaba foarte serioasa.

Anonymous said...

deci cand vad cate subiecte de scris au bucurestenii, doar din perspectiva mijloacelor de transport...mai ca-mi pare rau ca nu stau si eu acolo :))

Anonymous said...

Lasa, cwaie ca eu odata am intalnit cel mai nepishat om din lume :| ... Frate, eram la Politehnica, ashteptam mashina in statzie.. si era un stalp la 10 metri in stanga mea ... si tot ashtept eu asha mashina... cand vad ca se apropie un tip de stalp .. era un tip imbracat in nishte pantaloni nergi destul de stramtzi si o bluza neagra mulata pe el ... se duce omul langa stalp, unzips his fly .... ba frate, sa zbor eu de nu s-a pishat afurisitu` ala 3 minute incontinuu :| .... frate, cata vezica sa ai tata..

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.