Tuesday, July 27, 2010

Curiosity.NOT

Azi, in tramvai: o femeie la vreo 50-60 de ani citea Libertatea.
In ziar era un articol cu un titlu mareee si galbeeen, intitulat: "Cine l-a inlocuit pe Varciu in patul Adelinei?". Adica, in traducere libera, "cine l-a inlocuit pe Varciu in pizda Adelinei?".
Well, parerea mea e ca redactorii ziarelor de gen si realizatorii emisiunilor de cacat de la tv sunt de vina pentru abundenta informatiilor de tipul "cine se mai fute cu cine" de peste tot. Da, stiu ca ei cred ca vand si fac audienta subiectele astea, dar eu cred ca sunt mai multe tipuri de public in tarisoara asta. Momentan ne intereseaza doar 3 mari categorii: oamenii care citesc cretinismele astea cu patima, oamenii care ignora cretinismele astea si oamenii care citesc cretinismele astea din comoditate, dar care ar putea sa citeasca cu totul altceva daca stupizeniile astea n-ar fi asa de ieftine si easy to read.
Sunt convinsa ca daca vrei ceva cu adevarat chiar poti face acel lucru chiar daca e diferit de ce face restul lumii, ca si ascultatul altui tip de muzica in afara de manele, chiar daca toti vecinii tai asculta asa ceva.
DAR! nu majoritatea oamenilor sunt atat de hotarati sau interesati de a fi sort of... diferiti. "Daca nu stiu cu cine se fute x, oare cum o sa pot intelege ce zice Gica de la 3 la barfa?"
Cred ca societatea poate fi educata, iar retardatii astia care cred ca scarboseniile astea intereseaza pe 99 la suta din lume se inseala amarnic. Sa nu se planga cand o sa ajunga la concluzia ca nivelul societatii e de retard in masa. Ei sunt de vina.

1 comments:

Fritz said...

Asta este societatea noastra nu ai ce-i face.
Ia sexul a fost din totdeauna o afacere buna, sexul se vinde mereu. Asta a fost de cand lumea si pamantul nu avem ce-i face, dar ai nostriii prea exagereaza mai ales ca femeile de la noi sunt cam usuratice (nu sunt misogin) iar barbatii foarte curvari!

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.