Tuesday, May 4, 2010

Umblu teleleu si observ

Ieri mergeam spre casa si, cum eram eu in tramvai, observ cum in fata sucursalei Piraeus Bank din blocu' de langa mine stateau reporterii de la antena3 si de la realitateatv. Pff... unu' intrase in plina zi cu o surubelnita si a furat cateva mii de euro. Life is great.

Azi mergeam pe strada si o vad p-una la vreo 30-35 de ani ca statea de vorba cu o alta tipa in mijlocu' trotuarului. Cred ca au stat acolo vreo 15-20 de minute ca atunci cand m-am intors inca erau in acelasi loc. Ideea e ca acesta femeie era machiata, pe un obraz avea fardul de obraz aplicat ca un bujor in obrajor iar pe celalalt intins pe tot obrazu'. Si nu era fad, chiar se vedea. :| I would rather look like hell as i usually do than look like hell with make-up.

Inca n-am inteles de ce oamenii tind sa se imbrace la fel. Ma rog e si imposibil sa nu te imbraci la fel ca restu' planetei. Dar ma refer la a adopta acelasi stil cu buna stiinta. Really inteleg ca vrei sa te imbraci "bine" da' nu ti se pare ca daca vezi aceleasi haine, asortate la fel, da cu aceeasi curelusa, aceeasi gentuta, aceiasi papucei la toti ceilalti, nu ti se pare ca stilul respectiv isi pierde din esenta? I mean... e ca si cum ai repeta lingura lingura lingura in continuu pana ajungi sa nu-ti mai dai seama ce zici. Boring. :-?

Langa blocu' meu s-a deschis inca o sala de jocuri... normal cea de peste strada nu era destul. Abia astept roiul de cocalari si persoane, sa zicem, dubioase care se ocupa cu "afaceri" sa cante manele duioase, sa se bata, sa vina politia, pe scurt sa se manifeste civilizat noaptea. :X

1 comments:

Fritz said...

Mda........asta este orasul in care traim.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.