Monday, December 22, 2008

People changing

People change, that's no mistery. 

Oamenii si principiile lor sunt atat de relative si de schimbatoare. Si uite asa devenim fara sa vrem ipocriti. 
Apreciez totusi oamenii care isi sustin principiul la un moment dat cu ardoare, au o parere.  

Ma gandeam zilele astea ca aveam o vecina prin clasa intai ( nu "a intaia" )  sau a 2a care era cu 2 ani mai mare ca mine. Si aceasta copilitza era intelegatoare, isteata, invata bine, cuminte etc. Mi se parea perfecta. Si atunci ma intelegeam bine cu ea.  
Peste ani... cam 7-8 am revazut-o din nou... She turned into a coca bitch. Nu stiu cum s-a intamplat asta.

Stiam o alta copilitza mai mica decat mine cu un an si pe care n-o mai vazusem de ceva timp. Era calma, sociabila, chiar  tare de treaba. Now: la fel ca precedenta... coca bitch. 

Ma intreb cum se intampla chestiile astea. Yeah... i know we change... but but...  

Ma uit la mine cum m-am schimbat si totusi sunt la fel. In a sick twisted way that has a logical explanation. 

Alta chestie pe care n-o inteleg e faptul ca unii incearca sa-si schimbe persoana cu care sunt. Adica anumite trasaturi, convingeri, dar isi doresc asta incredibil de mult. Si aici ma intreb: omule, nu esti cu persoana aia pt ca o placi ASA CUM E ? 

Da stiu ca oamenii intr-o relatie se pot schimba fara sa vrea, dar oarecum asta e o reactie naturala. Dar sa incerci sa schimbi un om mi se pare groaznic. Nici tu nu vrei sa fii schimbat, perfectiune, atunci lasa-l si p-ala in perfectiunea lui.  

Si nu. Nu vorbesc din frustrare acum. E doar o alta observatie aiurita.  

Stiti vecinii mei retardati de sub apartamentul meu... Aia care se cearta de o luna intreaga in fiecare noapte, ma trezesc la 4 dimineata in tipele lor si se mai si bat. Acum vreo 3 nopti iar se certau si alerga tipa prin casa tipand sa n-o bata ala. Ala o injura.  Scena nu e noua... acum vreo 2 saptamani i-am intalnit pe scari, tipa plangea si tipu' voia sa plece si tipa"nu nu, ramai :((, ramaaaai". Desi tipu' obisnuia sa o "cafteasca". Nu inteleg oamenii ne-sado-maso care raman cu persoane care le bat. You can always move the fuck on.  :|  
Intr-o zi venise si o vecina sa ma intrebe daca eu n-aud ce se intampla acolo. 
Asaaaa si m-am speriat. Sun la politie. Dar evident ca sunt la 955... Si un robot imi bag un text gen " din august 2008 trebuie sa introduceti prefixul orasului vostru... bla bla adaugati cifra 1 in fatza" Incerc sa fac chestia asta. NADA! Caut prin agende... 955... Caut pe google.. si descopar 112-u'. Daca n-am avut nevoie, n-am retinut informatia. :-" 
In 13 minute venise politia la ei, imi luase si mie declaratia si se facuse si liniste. Eu nu puteam sa-mi cred urechilor. Era liniste. :| 
Seara urmatoare chemasera niste prieteni la ei si au ras toata noaptea. Recunosc era un ras zguduitor de enervant dar muuult mai bine decat tipete,  injuraturi si plansete.  
Nu inteleg cum s-a schimbat situatia peste noapte. 

Ah another thing: mai sunt cupluri aratate pe la tv care sunt de o viata intreaga impreuna. Mi se par cazuri utopice. Ma intreb cum pot 2 persoane sa fie atatia ani impreuna, they both change. Apar insatisfactii, schimbari de situatie. I'm not that of a romantic but mi se pare unbelievable.  
Si  love isn't always enough. I mean, nici daca vrei sa fii toata viata fericit cu o persoana uneori nu e destul. Oamenii care reusesc mi se par totusi de admirat. 

In concluzie,  oamenii mi se par  niste entitati dubioase si foooarte schimbatoare.  

6 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

*mystery :p

Anonymous said...

nu te schimba !!! si nu ma refer la haine
love >:D<

eul liric said...

This post has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.