Monday, December 8, 2008

Mai multe la un loc 13


1. E destul de ofticant cand toti din jur isi spun ca e doar o faza si ca o sa-ti treaca. Si poate e doar o faza prin care trec dar lasa-ma sa cred in asta pe moment.   Un exemplu din cele o mie pe care as putea sa le dau ca sa sustina cele afirmate este acesta : my parents... they still believe it's just a phase sau doar o fitza de a mea, dorinta mea de a manca niste chestii cat mai legume si fructe -ish. Nu e chiar faza asta care m-a facut sa ma gandesc la chestia asta dar, majoritatea oamenilor care ma cunosc cred ca nihilismul meu se bazeaza pe varsta si ca pe parcurs ce o sa cresc o sa renunt la principiile ce ma guverneaza momentan si nu ma sustin deloc in actiuni and all. Si e destul de ofticant sa fii tu contra intregului val but i'll survive. Maybe they're right... dar sustine-ma domn'e pe moment.  


2. Care este  limita intre rational si primul stadiu al unei "boli"? 
Stiti ca "negarea este primul pas ca suferi de ceva"... well poate nu sufar de nimic. Cum imi dau seama  daca sunt bine sau asa cum sustine that particular illness or the others? 

3.  
Enjoy. 


4. Cum e mai bine ? Sa pastrezi aparentele si sa fii ipocrit impreuna cu ceilalti just for old days' sake, sau nici macar pentru asta, ca sa poti spune ca ai prieteni sau sa te bazezi pe cei noi desi stii ca nu sunt atat de siguri nici acestia? 

Well i expect some answers, bring them on.  




4 comments:

Anonymous said...

1. Nihilism si principii? Ceva nu suna bine, cam la fel ca si anarhie si intruniri ale organizatiilor anarhice (sau care o fi termenul). Fazele trec de la sine sau nu trec si nu e problema nimanui in afara de a ta (asta daca e o problema).

2. Nu e negarea prima faza ci chiar punerea intrebarii 'oare sufar de ceva?' :) Nu se spune asta pentru ca ar aparea foarte multi bolnavi inchipuiti pe langa cei care chiar sufera de ceva.

4. La mine a mers mereu sa fiu ipocrit in felul meu; sunt ipocrit, enervant si bipolar pentru ca asa sunt eu si nu pentru ca asta cerea cercul social prin care imi duceam (si inca imi duc intr-o oarecare masura) viata.

5. Check your mail :)

Anonymous said...

Ai sarit peste "mai multe la un loc 13"

o Hartista said...

inteleg chestia cu "doar o faza". e atat de stresanta.

molecula said...

eu ca sa fiu sincera nu sunt ipocrita...sunt nemernica recunosc desi cel mai des sustin ca-s realista :))...oricum in psihologie se spune ca orice depresie are un dram de adevar adica depresiile sunt oarecum bune (asta am citit in cursul unei amice de la psihologie) :))
iar partea cu "e doar o faza" mi-o zicea si mie mama, dar e o faza care persista, nici ea nu mai crede ca "e doar o faza" :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.