Thursday, December 4, 2008

Alta zi, alte aberatii...

Bun, sa incepem cu un capat. 

Azi am descoperit esenta mitului tramvaiului 23 a.k.a. ora la care ar trebui sa fiu in statie ca sa-l prind, mai degraba minutu'. :X Felt so nice... am mers vreo 12 statii stand pe un scaun si citind
 ceva... alta viata spre deosebire de 32-u' de joi la ora 4 care  e PLIN mereeeeeu.   

Si stand eu pe scaunu' ala ma uitam pe fereastra .  Iese unu' dintr-o curte cu ceva ce parea a se vrea aruncat. Omu' se indrepta spre un cos de gunoi. Imi crestea  inima, tensiunea, hai ca poti, hai ca poti! Aproape ca-mi dadea o lacrima de emotie. Si bou' se duce la 1 m distanta si arunca intr-un morman de gunoaie. :| Ce rataaaare!
 Fenomenaaaaal! 


Movin' on. Scap de meditatii si ajung cumva pe la City Mall. Unde niste puradei de vreo 10 ani isi etalau cultura si talentu'.  "Care are vocea mai apropiata de a lu' jsgdfkjs Gutza?" si incep toti sa behaie. In tramvai, concurs: care stie mai multe melodii de a lui Babi kdjfhdj : Pentru ca esti , Cichicea etc etc. "Am zis! Am zis! Am zis inaintea ta". Dupa s-au mai intalnit cu niste ciumpalaci de clasa a 7a care deja le dadeau lectii pispireilor in d-ale talentului. How sad.  
Ma gandesc ca la 10 ani eu ma desparteam de papusi, si inca ma mai jucam in spatele blocului, ce talent, ce shmecherie. Ce copil eram, nu stiam nimic din adevaratele valori ale vietii. :-<. 


Am vazut ieri "Nunta muta". A fost definitely mai bun decat multe filme romanesti facute dupa 2000. Am realizat totusi ca filmele romanesti au un anumit aer pentru ca sunt romanesti... Oh da... am descoperit roata. Nu, nu tine de tehnica... E ceva in legatura cu subiectu'. Oricat am incerca sa plimbam povestea, in the end, tot efectele comunismului apar. Si ce e mai trist e ca nu e fictiune... e o realitate de care tara asta chiar s-a lovit mereu.   Filmu' merita vazut.  




4 comments:

eul liric said...

da, noi ne jucam cu papusi si ei invata sa manuiasca bricege in stil taekwondo la 2 luni xD

o Hartista said...

if i only had the time, sa ajung la film :-<, but i have to see it.

molecula said...

daaa tre' sa ajung si eu la film :) eu am o pasiune pentru Malaele

Fritz said...

Sa fim seriosi ! Cand mai vedem pe careva ca arunca gunoiul unde trebuie, fie el si o banala guma de mestecat, ar trebui sa ii strangem mana, sa facem poze cu el etc ca cine stie cand o sa mai avem ocazia sa dam peste un astfel de roman!
Parerea mea !

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.