Thursday, November 13, 2008

Mai multe la un loc 10

1. Oboseala m-a bagat in transa. Nu mai sunt atenta deloc cu ce se intampla pe langa mine si abia pot sa imi mai tin ochii deschisi. Azi nu faceam legatura cu ziua in care eram si la cat trebuia sa fiu la liceu. Joi : 7:30... am plecat pe la 7 si un sfert de acasa pt ca atunci am realizat ca e joi si intru la 7:30, nu miercuri cand intram la 8:30. Tot am ajuns la liceu inaintea profei.

2. Obsesia mea ecologica a atins cote alarmante, m-am trezit cu jumate dintr-o lucrare in ghiozdan... acasa. O sa incerc sa ma linistesc si sa ma resemnez ca nu toti gandesc ca mine in legatura cu un lucru universal admis ca si bun.( 8-| )

3. M-am apucat de download-at soundtrack-u' de la Guitar Hero 3... in mod sigur voi lua si 2 si 1. Loooovely music. Ca sa va faceti o idee cam ce gen predomina:

( :X )

4. Despre scara mea.
Scara mea e o scara speciala. E o scara in care de 11 ani miroase la fel : urat, de la ce nu stiu... dar iti trebuie tupeu sa intri in ea.
Scara mea e o scara populata de oameni civilizati in aparenta.
Atat de civilizati sunt, handicapatii naibii, incat au ajuns sa mazgaleasca toti peretii de langa lift (de la diferite etaje) , ba chiar si in lift sa scrie cu marker permanent cuvinte in engleza si alea scrise gresit. Si mai rau e ca doar o familie din toata scara putea sa faca asta deci frustrarea e si mai mare pt ca nu pot sa fac nimic stiind cine face asta.
Throughout the years many have moved out and in.
Sunt si persoane dragute care chiar imi stiu numele si mereu imi spun pe nume si ma intreaba ce mai fac. Persoane care s-au mutat de curand si sunt prietenoase. Persoane care stau de ani de zile aici si sunt niste vaci vaci vaci vaci. ( aka scarba de la 2 cu fetele ei cu tot, urate si nesimtite)
Persoane mai mult sau mai putin dubioase.
Oamenii care s-au mutat de 2 saptamani sub apartamentul meu sunt niste dragalasi. I-am auzit intr-o zi tipand unu' la altu' ca tipu' a inselat-o pe tipa. Saptamana asta s-au si batut si ieri pe la 6 dimineata cand m-am trezit se injurau de rude.
V-am povestit de vecinii care fac gratar la ghena de la etaju' 7? Sa va mai zic ca tipu' are propriul cazino?

5. Stiti genul acela de persoane care v-au dat din prima clipa o senzatie negativa si care orice ar face nu puteti sa ii credeti? Sunt atat de antipatice incat nici un amarat de dialog nu puteti sa tineti. ( or it's just my case)


Cred ca ma repet... dar daca stresu' si oboseala asta sunt in liceu i don't wanna even think about what would my life look like in some years when i'll get a job and so...

2 comments:

molecula said...

stiu cum e cu vecinii, vecina mea de la 9 tot sustine ca o inund:))desi eu stau la 8 si vecinii de la 7 stau cu usa deschisa si nu se spala :))
si acum sa fiu si eu pe langa subiect, azi a venit o tiganca la mine si m-a intrebat "maica ce-i asta roche" si eu ma uitam lung si adormita cu gandul sa nu-mi fure portofelul" nu, e paltonas"..."aaaa, moda asta, c-am mai vazut la fete da nu stiam c'este"...o sa povestesc mai incolo aventurile mele din ultimele zile, oricum pe fata mea cred ca scrie"intrati in vorba cu ea , e mai "speciala" "

Unknown said...

se simte oboseala in fiecare litera din fiecare silaba din fiecare cuvant din fiecare fraza pe care ai scris`o. :) da` dak iti zic "Relax" n`o sa aiba oricum niciun efect. so.. relax :D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.