Sunday, June 1, 2008

Hai sa ne gasim convingeri din plictiseala

Azi am vazut de 4 ori in oras sintagma : "BASARABIA - PAMANT ROMANESC " scrisa cu spray pe vreun gard .

Super !

Pe unii chiar ii roade ideea ca Romania nu e unita cu Republica Moldova . Vai , si ii roade intens .

Cand eram si mai mica ma gandeam ca ar fi frumos sa se uneasca aceste 2 tari si totul ar fi fost ca intr-o poveste . ( 8-| )

Cand am mai crescut putin , mi-am dat seama ca nu imi pasa si ca daca exista vreo dorinta whatsoever din partea moldovenilor se uneau de mult . Candva auzisem la tv ca moldovenilor li s-a propus sa discute despre unire or shit si n-au avut chef . SO ...

Probabil s-au obisnuit si ei in comunismu' lor , si-au aranjat niste treburi ici-colo , supravietuiesc oamenii . Acum sa se schimbe ca sa dea de alt sistem de guvernare stupid ( vezi Romania ) si sa o duca si mai rau , ii cred ca n-au chef . Imi aduc aminte de vizita mea la Casa poporului si ce aberatii incercau lingaii aia sa ne vanda : "clasa politica se straduieste pt poporul roman , ce auziti la stiri nu e adevarat " .

Cel mai mult ma enerveaza ca mesajul acesta e sustinut de niste copii care n-au ce face acasa si copiaza si sustin tot ce li se pare lor ca suna bine .

"BASARBIA - PAMANT ROMANESC " oh quit the crap , would you ? 8-|



P.S.: i may not be right , but that's my opinion :D .

4 comments:

molecula said...

lasa ca eu stiu basarabeni care se cred romani dar ei nu stiu romana, ah...si mai sunt si cei care au invatat romana(si nu ,ei nu stiau alfabetul latin) fiind trimisi la studii aici, ca e mai bine, mai ieftin...etc...mai fumos

o Hartista said...

well...eu cred ca ar trebui sa ne unim intr-un fel sau altul..sau ar fi trebuit sa fim uniti de mai demult...dar acum e prea tarziu..ei i-au ales pe rusi de prea multe ori si mi se pare aiurea sa incercam noi sa ii aducem pe ei la un nivel mai ridicat cand am putea face altceva mai bun, as in solving our own problems. Deci ca atare ei au ales sa ramana asa, sa fie sanatosi. Dragoste cu sila nu se poate si nici noi nu putem pierde timp cu ei acum.

Fritz said...

De obicei ce poarta tricouri, sepci sau scriu pe garduri, pereti, autobuze etc "Basarabia pamant romanesc" sunt extremistii de dreapta(legionarii mai pe romaneste) care in prostia lor vor ca Basarabia sa fie din nou parte a Romaniei. Probabil nu se gandesc ca asta ar trage Romania in epoca de piatra, adica ar fi si mai rau ( DA, DA se poate) decat este acum ! Exemplul cel mai cunoscut este cel al R.F.G. si R.D.G. (adica pentru necunoscatori Germania de vest si Germania de Est). R.D.G. fiind mai "inapoiata" a necesitat foarte mari investitii in momentul "unirii", care investitii i-au tras in urma cu cativa ani pe nemti !

Bee said...

ok ok ok.. dar basarabeni vor sa se uneasca? nuuuuuu.

:D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.