Wednesday, October 3, 2007

Incaunu' despre Ratb

Azi .. n-aveam ce face si plec de acasa cu vreo 50 de minute inainte sa incep orele .. eu facand cu masina 20 de minute ... si pe jos vreo juma de ora/40 de minute ..
Imi iau eu mp3-u' .. voia buna si ghiozdanu' .. si pornesc la drum .. si cred ca am ajuns la liceu in 30 de minute .. 4 statii pe jos .. si una cu tramvaiu' ca sunt catelusi antisociali de-a lungul statiei respective ..
Nu cred ca putea sa decurga ceva mai bine .. am avut ocazia sa merg pe jos .. ( cica-i sanatos nu de alta ) sa mai ascult melodii din mp3 .. sa ma bata soarele in cap .. sa respir poluarea bucuresteana .. si sa evit aglomeratia din ratb ..
Da stiu am mers cu 55-u' o statie da macar nu era plin .. si sa zicem ca aveam un metru patrat sau mai mult in juru' meu fara oameni .
Si la intoarcere am prins 133-u' destul de gol ba chiar am avut si loc liber .. :)) .. Azi a fost bine ..

Si totusi exista o dilema .. ce e mai bine ? Sa ma enervez cu ratb-u' ca astept 10 ani masina ca stau intre oameni nespalati si sictiriti in masina sau sa merg pe jos si sa respir mirificul aer bucurestean .. sa fiu calcata de vreo masina sau muscata de vreun caine ? .. Ah da si faptul ca poate sa se ia careva de tine din pura frustrare nu se pune ca e valabil in ambele situatii .

3 comments:

Unknown said...

Buna intrebare ai pus. Se zice ca rau cu rau, dar mai rau fara rau.
E greu sa faci o alegere... numai k mersu cu autobuzu` dauneaza gravi nasului si pielii.
Ar trebui sa convocam consiliul European, sa facem o intrunire la care sa participe cate doi reprezentanti din fiecare tzara a Uniunii Europene, si sa luam decizia corecta. Ce este mai bine ? Sa iti asumi riscurile din RATB, sau riscurile de pe strada ?.

Anonymous said...

in bucuresti nu ai unde sa fugi... "fi prieten cu dracu pana treci podul" parca asa era nu ?! lol

Anonymous said...

ce ascultai la mp3 player?

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.