Sunday, October 28, 2007

32 e o religie de asemenea

Datorita experientei de astazi din tramvaiul 32 :)) ..

Incepusem zilele trecute sa cred ca numai 133-u' este o religie .. monoteista ce-i drept ..

Dar, astazi 32-u' mi-a demonstrat ca nu e asa .. deoarece merg cu acest mirfic tramvai de vreun an si ceva in week-end dimineata .. cred ca pot sa trag cateva concluzii cu privire la acest dragalas mijloc de transport .

Veneam frumos azi de la meditatii din Rahova :> spre Unirii ..
Urc eu .. si .. dintr-odata .. aud o pisica strangulata cantand ceva despre dragostea ei dintr-un telefon .. telefonu' , trebuie precizat , apartinea unuia dintre cele 3 sex-simbol-uri de etnie rroma.. ce se aflau in dreapta mea ..
Din stanga , 2 breze specimene ale societatii pun si ele manele pe telefon , ca ce , sa fie mai prejos ? ..
Totu' bine ... chiar ma gandeam daca n-ar incepe lumea sa danseze pe langa mine prin tramvai .. oare ar fi fost vreo diferenta ? .
Cu doua statii inainte de Unirii urca un breaz cetatean de vreo 10-12 ani de etnie rroma .. isi sufleca frumos pantalonii si se aseaza jos si incepe sa-si zica poezia : ca a patit un accident de masina si ca nush ce cu picioru' stang dar miraculos putea sa mearga .. ne ureaza de nepotzi de copii de rude de purcei de tot .
Cand termina puradelu' .. apare din multimea de calatori... ... ... Neprihanita Negustoare de servetele uscate umede si albume foto .. la vederea ei in toata situatia .. m-a pufnit pur si simplu rasu' . Imi imaginez ca aratam ca o nebuna care rade de una singura dar momentul era isteric de amuzant :-"

Acum . De ce este tramvaiul 32 o religie politeista :
Pai .. una din figurile emblematice este Neprihania Negustoare de servetele uscate umede si albume foto , apoi Sfantul Domn Milostiv Pix-de-aur care vinde pix-uri de toate culorile .. servetele chiar si marker-e si nu orice marker-e .. si d-alea de scriu pe cd :> .. , Sfantul Gazetar " Prosport Gazeta Sporturilor si Formula As" care , astazi delegase pe un cutare mai mulatru .. o fi Ucenicu' ... apoi mai este si Talentoasa Puradea acordeonista ...:> ...

Si da este o religie .. exista numerosi adepti :> ..

5 comments:

Pseudo said...

nici nu stiam ca exista tramvaiul 32 :)))
odata urcasera niste hoti de sampoane in 40..
si le scoteau[sampoanele] din chiloti si erau foarte relaxati..adica cine s-ar lua de ei oricum? this is romania..nobody cares.. :|

miclowan said...

o incantatoare societate pestrita, o placere sa asisti la spectacole

Irina-Alina said...

chis chis frate ce mai=)))

prăjitorul din oz said...

hahah :)) tramvaiul ala e in sinea lui o mica lume, un microunivers asa, 15 ani de zile a fost o parte esentiala din viata mea si inca ma mai poate surprinde :D
cel mai mult imi plac tanti care cara galeti de branza sa le vanda in piata.

Anonymous said...

Indraznesc sa spun ca recunosc unele personaje... :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.