Thursday, September 27, 2012

More thoughts about living in Vienna

Am venit la Viena ca să mănânc într-o săptămână mai mult praz ca în România în ani de zile. Oamenii ăștia sunt ciudați. Ceapa lor are căței și usturoiul lor e ca ceapa, un întreg.
Am fost azi cu Couchsurfing-u' la o french conversation table. Super!
Am fost azi la o petrecere intr-un club în Viena. Tipii de aici straight sunt mai lascivi și mai out there ca tipele... chiar și românce. I swear. Se înghesuiau să danseze pe mese. Erau mai mulți tipi ca tipe pe mese. Not that their moves were bad tho'. :P
Au mai început să apară oameni care să știe că limba română e limbă latină. Thank God!
Azi am auzit în timp ce găteam Goran Bregovic - In the death car dat tare să audă toată lumea. Era pe repeat. Nu pot să spun că m-a deranjat. :D
Transportul vienez este sincer o capodoperă.
Învăț în fiecare zi ceva nou, și mă ambiționez să stresez nativii cu germana mea sau cu franceza mea, chiar și cu portugheza mea, săracii.
De când sunt aici petrec o groază de timp pe iarbă în parc sau pe unde apuc pe iarbă. Adevărul e că sunt 20 de grade și aer curat.
M-aș da și cu rolele că au trotuare super cum trebuie, aș purta și tocuri toata ziua și toată noaptea și mi-e dor de trotineta din clasa a 2a. Aici toți adulții au trotinetă.
More to come.

Later edit: Oamenii ăștia au haine super mișto, păcat că mai eleganți decât ei în 80 la sută din cazuri sunt câinii lor.
Sunt mai mulți oameni cu probleme medicale grave aici, gen tumori, probleme cu capu' decât m-aș fi așteptat.
Am fost la prima mea piesă în germană azi.
În seara asta cred că am fost de unu' cu față de serial rapist. Sper totuși că nu era cazul. dar în proporție de 70 la sută sunt sigură că a fost un pervert. Mă rog. N-am pățit nimic, Slava Cerului!
Îmi plac toate hainele din toate vitrinele. Bine... 80 la sută din ele. Lucru total diferit de România ultimilor câțiva ani, când mi-am găsit din greșeală ceva care să-mi placă. Păcat că nu scad de 50 de euro niciodată. Caz și mai des întâlnit: 100 euro. YEY. 8-|


0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.