Sunday, July 10, 2011

Stupefiant

Azi, Cișmigiu, vis-a-vis de McDonalds, ghereta de bilete, ora 19:50.
Voiam să iau autobuzu' da' nu eram sigură dacă mai am vreun bilet pe cardul ratb sau nu și am zis să-mi iau just in case. Ajung la gheretă, o tanti(handicapată, cretină, dobitoacă și toate cele) stătea cu ușa întredeschisă și se conversa cu un nene care nu știa româna așa de bine. Bun... o întreb dacă se mai vând bilete. Ea "Păi acum se vine? Nu se mai vând bilete." Era 8 fără 10, închidea la 8. Really...
"Păi încă sunteți în timpul programului..."
"Tu ai fost azi la veceu? Că eu n-am fost."
Am rămas stupefiată. După ce că sunt a dracu' de puține gherete de bilete în București, mai dai și de persoane d-astea. Până la urmă am mai găsit un bilet pe card. Cred că dacă dădeam peste un controlor Ratb și-mi cerea biletu' aș fi fost în stare să-l iau la bătaie.
Normal că România e cu 10 mii de ani în urma tuturor, așa o să și rămână.

Morții ma-sii de vaca nesimțită.

9 comments:

Anonymous said...

Inspira 1,2 - expira 1,2,3

Si ia-o de la capat

Anonymous said...

De asta imi fac eu mereu aboanament RATB :)) Dar o data una mai ca nu m-a trimis la naiba fiindca am indrazit sa ma prezint cu o bancnota de 50 de lei la ghereta ei. A urlat la mine de zici ca am amenintat-o cu moartea. Ca doar era greu sa ma anunte frumos si calm ca nu are sa imi dea rest... Deh...

Lyna said...

si eu imi fac abonamente de obicei, numai ca de data asta n-aveam destui bani sa-i mai dau si pe abonament

Anonymous said...

ti a raspuns f frumos, fata impertinenta. stiu ca doare sa te faca o vanzatoare de bilete, da... mai multa inspiratie data viitoare.

Lyna said...

pisi, scuza-ma, sunt impertinenta ca voiam sa-mi cumpar un bilet in timpu' programului? tanti respectiva era mai ocupata sa flirteze cu un nene decat sa inchida ghereta si sa plece acasa INAINTE de terminarea programului.

Anonymous said...

Asa cum nu mai intri intr un magazin de la o anumita ora (inainte sa se inchida) fiindca ultimele minute sunt pentru organizare si inchidere. Asa e peste tot in lume, mai mult bun simt si luciditate inainte sa arunci cu insulte de colt de strada.
(a se specifica, nu sunt Anonymous de mai sus)

Skandalouz said...

@irgendwasdasbleibt: Faza cu rest la 50 am observat-o si eu la un tip din fata mea care incerca sa cumpere un bilet.

Daca tot au nervi si n-au chef sa dea rest, daca tot sunt scarbite de ce fac si isi revarsa nervii pe clienti, daca tot nu respecta programul ratoindu-se ca-n mahala, rog RATB sa introduca automatele de bilete "ca peste tot in lume" cum zice Anonymous (nu cel de mai sus, ci de mai jos).

Anonymous said...

Din moment ce in RO nu se aplica faza cu automatele, se aplica regulile ca pentru un shop normal, dupa cum am zis deja.

Skandalouz said...

@ unul dintre Anonymous: Ah, ai zis deja, ok m-am linistit!

Din moment ce faza cu automatele nu se aplica in RO (inca), nu ne ramane decat varianta reclamatiei in scris la RATB. Ca doar "asa e in toata lumea".

http://www.ratb.ro/sesizari.php

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.