Sunday, April 17, 2011

Bronzând neuronii

O altă dilemă existențială pe care nu cred că o voi înțelege vreodată este următoarea:
De ce e nașpa să ai pielea albă la început de sezon estival?
"Fată, mă duc la mare săptămâna viitoare și mă gândesc să mă duc la solar un pic sau să mă dau cu un autobronzant să nu râdă lumea de mine când ajung pe plajă."
WHY? Da, înțeleg că există tehnici moderne de a avea pielea bronzată, da' de ce trebuie să însemne că pielea albă e groaznică?
Don't get me wrong, ador bronzu' da' nu mi se pare nimic bizar ca la început de vară să nu fii bronzată. Ba chiar și la sfârșitu' verii. Unora pur si simplu nu le place sa aibă pielea bronzata. De ce naiba te mai duci la mare să te bronzezi dacă trebuie să ai pielea bronzată dinainte de a calca pe nisipul de pe plajă.

2 comments:

Fritz said...

Asta este doar prostia fufelor si "fufilor".

deA said...

Pe asta cu "ma rade lumea" nu am mai auzit-o pana acum si nici nu sunt de acord cu ea (previzibil din partea mea, tinand cont cat de alba sunt:)) ).

Pe de alta parte, daca te duci direct la mare si te expui timp de cateva zile la soarele foarte puternic, si asta timp de cateva ore in fiecare zi, aproape dezbracat, etc. dupa ce ai umblat aproape un an complet acoperit de haine si ne-expus la soare... previzibil ce iad va urma. :) De-asta este bine ca inainte sa mergi la mare timp de cateva zile sa exfoliezi tenul si sa cresti treptat cantitatea de raze UV la care iti expui corpul. Dar evident, nu la solar sau cu autobronzant. :)

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.