Monday, October 11, 2010

Life lately

Long story short: am renuntat la a 2a facultate care de fapt era prima, Geogra- Mediu. Toata lumea ma sustine in acest sens pentru ca majoritatea disapproved from the beginning cu facultatea asta. Mi-am dat seama ca stresu' e prea mare si nu merita momentan. My health is more important. Deci am ramas cu lb straine- traduceri- fr-germ.

Azi a fost prima mea luni de facultate. Cursuri haotice si cat e ziua de lunga.
Am ajuns sa ma doara spatele(pentru prima data in viata nu de la dormit pe paturi aiurea sau nisip) si sa-mi doresc sa stau intinsa si pe o scandura, numai sa stau intinsa doar pentru faptul ca stau mult in picioare si pe scaune incomode. ( Welcome to the rest of your life, some may say.)

Sunt la grupa de franceza avansat pentru ca am dat examen de admitere prin franceza deci se asteapta stuff din partea mea. Ah si azi am aflat ca de fapt ar trebui sa fiu si la grupa de germana avansat which is yey avand in vedere ca eu simt ca n-am mai luat contact cu germana de secole, literally.
Ah si a 3a limba e portugheza, sper sa retin pronuntia and stuff caci ce aud pe youtube nu suna foarte friendly. Adica suna mishto dar ideea unui examen in viitor o face sa para oribil de grea.

Mda azi m-am trezit la 6:30, aparent energica, pentru cursu' de la 8. A lot others after si acum am de la 18 la 20 primu' curs de portugheza, daca se face.

Va las cu melodia asta in portugheza \ :D /( desi nu inteleg nicio boaba din versuri suna catchy).

By the way tipu' mi se pare fantastic, danseaza cum vrea si se pune pe youtube.


AH! Uitasem azi la metrou am vazut un elastic de par cu sigla Lacoste pe el la o tipa in par. Mi s-a parut superb. Frate paliiiiz!

4 comments:

miclowan said...

:)) o să se liniştească toate apele

molecula said...

não se preocupe, é fácil aprender o português eo sotaque é diferente por região ...
Eu ainda estou procurando um bom professor de português. ps me diga se você quiser livros de gramatica ou algo em português, eu tenho alguns livros...( Espero escritas corretamente :)) )

ah, si sa nu te bazezi pe google translate ca face multe greseli, din engleza in pt mai merge...

Fritz said...

Felicitari "boboaco"! :D Bine ai venit in lumea mea! (de stat mult in picioare si dureri masive de spinare, ca na asa este la Regimentul de garda) :D

Anonymous said...

Oh felicitari! Eu am stat joi 14 ore in facultate:P

~rawscientist

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.