Friday, October 15, 2010

Un film si 2 alte observatii

Am fost la Balanta la Cinema Studio. Film vechi romanesc.Personaje HAOTICE, GENIALE! :| Nu inteleg de ce nu mi l-a recomandat nimeni pana acum. Are faze amuzante foarte random presarate.
Merita vazut!!

Mi se pare fantastica reclama de la Rom, strategia folosita este sublima! Pe mine toata nebunia m-a facut sa ma duc sa-mi iau un Rom, eu care nu m-am omorat cu el niciodata. Cum am eu mania cititului pe ambalaj am descoperit ingredientele din care e facuta ciocolata (mai bine nu mai citeam) in 3 limbi: romana, engleza si maghiara. Ma intreb cat succes are ciocolata Rom in Ungaria cu falnicul tricolor romanesc pe ambalaj. Sau maghiara aia o fi pentru ungurii din Romania care refuza cu indaratnicie sa vorbeasca romana? :-?

E o emisiune pe Prima Tv "Cireasa de pe tort" uneori are haz, uneori nu. Subiectul emisiunii e constituit din 4 persoane cunoscute de marea majoritate a publicului, unele fac parte din showbizz, altele doar freaca menta si apar in ziare. Si fiecare persoana d-asta cunoscuta gateste si e gazda celorlalte 3 persoane pentru o seara si fiecare la randu' lui. Ideea e ca acum vreo jumate de an ii aratau pe cei 3 care veneau in vizita la gazda venind cu o limuzina, se lafaiau. Acum, ca e criza, au schimbat treaba cei de la Prima, ii aduc intr-o masina cu 6-7 locuri pe care scrie sigla emisiunii.

2 comments:

zuza said...

m-as mira sa nu te fi frecat eu la cap cu balanta, cauta si cartea e foarte foarte tare. iar personajul lui vasilescu - doctorul - e genial si-n film, si-n carte. ah, si cartea nu se termina atat de imbecil ca filmul
e scrisa de ion baiesu

Lyna said...

Da, am aflat ca e dupa romanul scris de Ion Baiesu, loved his plays.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.