Saturday, June 12, 2010

Summer in the city

Aproape ca uitasem cum e sa fierbi in interiorul pielii tale nu de nervi, de caldura.
Uitasem cum e vara in Bucuresti, dar mi-o doream atat de tare dupa iarna asta lungaaaaaa in care pur si simplu nu mai suportam frigul de care nu scapam nicioadata si amorteala proprie care ma innebunea.
Ei bine e inceputul verii si e cald si pipitzele se crizeaza la tv.
Eu nu ii inteleg pe oamenii astia. Frate, inteleg ca e cald, si eu mooor incet de la atata caldura DA' la ce te astepti de la o zona de campie din zona temperat-continentala? Really... amplitiudinea termica mare unde naiba vrei sa existe daca nu aici?
Stiu ca e cald, crap si eu DA' normal ca mai vin mase de aer cald, azi din Sahara, maine din iad. D-aia exista miscara maselor de aer ca sa se miste.
Urasc codurile de caldura, frig, inundatii, ninsoare...

Anyway, azi am avut 2 meditatii de la 9 la 14:30 si intre ele trebuia s-o ard prin soare pe la 12. A fost minunat, pe langa faptul ca ma topeam si curgeau particulele eului mai simteam si cimentul moale.

Orasul pare parasit. Daca vezi vreo creatura umana pe strazi e pentru ca e ratacita, nu stie nici ea unde vrea sa ajunga. Restu' se topesc in casa.


Enjoy summer! In doua saptamani am bacul. :D

1 comments:

Fritz said...

Sincer? URASC VARA! Mai ales in orasul asta infect! Iarna sau cand este mai frig este mult mai bine de jdemii de ori, daca ti-e frig mai pui o haina pe tine mai faci miscare te incalzesti in schimb vara este nenorocire! Pielea nu ai cum sa o dai jos ca sa te racoresti. :|

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.