Friday, August 28, 2009

Life lately

Pai ... am fost la tara. Undeeee am mangaiat caii pe nas iar, am stresat pisicile, m-am jucat cu catzeii si am stresat si iepurii si, astfel stresandu-i, am vazut un iepure cascand. This is by far the cutest image you'll ever see. I swear!

Pe tren spre intoarcere am vazut niste containere pt reciclat intr-un sat din judetul Vaslui. Apreciez initiativa, dar oare cati dintre oamenii de pe acolo stiau ce e reciclatu'. Poate sun ca o oraseanca ignoranta dar zau... think about it, nici de pe la oras oamenii n-au idee ce e reciclatul.
Movin' on, movin on'.

In tren erau niste copii maricei atat de isteric de enervanti care urlau si tipau si sareau incat ajunsesem la un nivel de pace interioara nemaiintalnit spre deosebire de alt tip din fatza care tipase la o baba sa-si calmeze nepoata.

Ajunsa in Bucuresti, am fost la Madonna. Ar fi putut sa amplaseze ecranele un pic mai sus. Dar sa speram ca o sa fie mai bine la urmatorul eveniment organizat de Emagic.
La intrare puteam sa am si bombe in geanta ca nu isi dadea nimeni seama. Ce pipaieli sexy, abia de s-au uitat in geanta. :-<
Mi-e groaza de praful ala teribil care inca va fi la Tuborg Green Fest. La concert am vazut o imagine care descria perfect organizarea: un copacel in jurul caruia erau aruncate gunoaie.
Hmm pana sa ajungi la un bar, mai era cum mai era... sa te si intorci insa...
N-am simtit nicio atmosfera de concert, mai degraba un spectacol. Nu stiu, am vazut ca cei de la Golden Bar, aproape de scena, erau cuprinsi de frenezie. Poate acolo simteai ceva, insa in gazonul B, stateam pe varfuri ca sa vad ecranul si daca aveam chef s-o vad si pe diva pe scena trebuia sa ma chinui un pic mai mult. Si eu am stat la 3m de gardul care despartea gazoanele, in spate oare o fi fost mai rau?
Erau si oameni prin copaci, aia erau din sectiunea VIP ? :))


Ar trebui sa mai repet pt sala, ca o dau din nou in septembrie. Daaaar... lenea asta de vacanta...
M-am apucat de Entourage, din lipsa de Californication.

Citesc mai multe chestii deodata.
Am terminat The Vagina Monologues. Care era ceva gen vagina in fiecare propozitie. M-am apucat de piesa asta de teatru ca sa vad what's all the fuss about si m-am convins... autoarea n-avea ce face. La sfarsitul piesei chiar mi se parea ca a vagina mi-a vorbit all along. Deci da...
Inteleg ca se strang multe milioane de dolari anual pt a opri violenta impotriva femeilor dar nush daca prin piesa asta de teatru s-au schimbat total mentalitati. Toata faza incepuse de la faptul ca ea nu voia sa se epileze but her husband did... si tipa a inceput sa scrie furioasa o piesa de teatru. 8-|
Ah cica "The Vagina Monologues has been criticized by a number of people in the pro-sex feminist, gender egalitarian, and individualist feminist movements. Harriet Lerner, renowned in the field of Women's Psychology, points out the "psychic genital mutilation" embedded in the play's title, which ignores the Clitoris and Labia, and should more accurately be called "The Vulva Monologues".
Bai oamenii astia n-au ce face zau. :))
Ah si the Penis monologues : part 1 si part 2. Niste clipuri de 2 minute care satirizeaza cam tot ce scrie tipa in carte.



Mdaaaaa... ne vedem la Tuborg Green Fest.








3 comments:

Anonymous said...

Sa inteleg ca tara ta e undeva in Moldova ;;)?

Cat despre concert - nu-i mai bine de mine ca a trebuit sa merg la munca a 2 a zi si nu am fost?

Lyna said...

tara mea e all about moldova... neamtz si vaslui. :D

Anonymous said...

Si uite asa am aflat eu cum de gandesti normal. Ma miram eu ... :P

Sincer pt mine cand o sa plec din Moldova o sa fie o mare tragedie, o sa imi fie dor de oamenii de aici

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.