Wednesday, August 5, 2009

Idioti cu claxoane

Idiotii cu claxoane au existat intotdeauna si cred ca vor exista in continuare, dar de vreo 2 zile, niste idioti din aceasta specie abuzeaza de nervii mei si ai altora.
Stau pe loc si claxoneaza, pauza de 1 secunda, claxoneaza din nou, pauza de 2 secunde, claxoneaza muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult.
Ce naiba 'or vrea sa demonstreze cu asta nu pot sa inteleg. Cui ii este indicat claxonatul acesta isteric?
Ma gandesc ca exista telefoane in ziua de azi, beep-uri daca esti zgarcit.
Si daca sunt taximetristi totusi in ce epoca traiesc frate? Plus ca atunci cand chemi un taxi iti si spune cand naiba e la tine masina respectiva, te pregatesti si tu.

Plus ca pentru folosirea stupida a claxonului ar trebui sa se acorde 4-5 puncte de penalizare, ma rog si pt neacordarea prioritatii pietonilor care traverseaza strada tot atat, dar asta e alta mancare de peste.

Ce lume. :|

4 comments:

Alexandra Ileana Bacalu said...

mie imi place sa aud claxoane de-alea lungi

Diana said...

eu am ajuns la concluzia ca unii soferi sunt convinsi ca daca claxoneaza cat mai mult puterea claxonului v-a muta masina din fata lui...asadar este vb despre niste soferi care au excelat la fizica si cred in puterea sunetului la un alt nivel.

Diana said...

va muta*
scz incet incet o iau razna :))

Lyna said...

cineva te-a claxonat indeluuuuuung :)))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.