Monday, June 1, 2009

Some other things

1. 
Ieri au venit la usa mea iar martorii lu' Iehova sa ma aduca pe calea cea dreapta. Deschid eu usa si vad 2 femei cu niste voci extraordinar de calme si feerice si imaginea era a bit eery, pareau sa aiba aure ( well cred ca la asta a contribuit si geamul din spatele lor ). 
Si intrebau de mama( ii stiau si numele:|) ca cica au mai vorbit cu ea despre Biblie si ca o saluta nush ce si imi dau o revista " in caz ca vrea mama ta sa citeasca si vezi ca au un articol si pt adolescenti". Great. Pleaca ele, deschid revista si era evident all american, desene cu pastori negri fotografii cu familii fericite si mesaje idioate. Riiiiiight. 

Crescand in familia mea si in Romania, am fost facuta sa percep sectele religioase drept spaima pe pamant. Si totusi ma intreb daca sunt atat de creepy cum de femeile alea pareau atat de impacate si vorbeau chiar mai peaceful decat un psiholog care a fost si el pe la niste sedinte de psihoterapie la viata lui. Si la urma urmei ce deosebeste o secta de o comunitate religioasa mai numeroasa... numarul adeptilor si  momentul cand au aparut?
SÉCTĂsecte, s.f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepţii unei doctrine (filozofice sau politice)
Daca iei fiecare religie la analizat vezi ca mai toate au pornit cam de la aceasi idee. Hmm...   Inca n-am ajuns la o concluzie. 


2. 
Eu chiar nu sustin fat-feminism-ul. Da, mainly because i'm not fat. Dar zau decat sa incerce sa ma convinga atata lume ca exista frumusete intr-o persoana overweight mai bine ar incerca sa slabeasca. Of course there is beauty, dar nu restul lumii iti sunt dusmanii, zau kilogramele alea in plus nu iti fac prea mult bine din punct de vedere medical. So... it's not really me that needs doing something about something. Spuse fiinta limitata in gandire. 

3. 
E atat de bine sa fie vara si soarele sa rasara mai devreme. Acum cand ma trezesc la 6 nu imi mai vine sa plang de oftica, e ca si cum m-as trezi mai tarziu deci psihicul meu nu mai este macelarit de ideea trezitului cu  noaptea-n cap mainly for nothing.  

4.
Ah si revin cu "have mercy for za pinky toe!". Mi-e mila zau de pinky toe cand il vad schingiuit in toate sandalele posibile. Frate da-o naibii de moda, nu te doare?  


Maine cica ploua iar.  

4 comments:

Fritz said...

Deci:
1. Faza cu religia mi s epare cea mai mare tampenie care s-a inventat vreodata! Este o prostie mare, uita-te in ce hal ii aduce pe unii sa se rupa de realitate sa traiasca intr-o "minciuna"! Ma rog pe subiectul asta as vorbi 2 zile
2.Cu exceptia celor care au anumite dereglari, sufera de anumite boli celelalte sunt nesimtite! De ce? Pentru ca mananca,ca scroafele, sunt de o lene exceptionala (nu se ridica nici nici suc sa isi ia, sau nu urca 2 etaje ci iau liftul, daca au de mers 2-300 metrii se urca in masina nu merg deloc pe jos si nu fac deloc sport si miscare).
O s afiu nesimtit sa nu imi cer scuze pentru ce am scris mai sus pentru ca sa cam umplut paharul si la noi, numai suportam nesimtirea crasa a unora!

Fritz said...

A da si eu unul URASC VARA IN BUCURESTI! Nu este chiar asa grozav cand se lumineaza devreme mai ales cand esti in tura d enoapte! :))

Bad.Mother.F**er said...

1. stii ce e interesant .. pozele de pe prostioarele alea de reviste .. ar fi chiar interesant sa te simti asa fericit/a cum par sa se simta oamenii aia .. este un peisaj seren cum nu o sa vezi pe la noi .. ( si eu pot vorbi cu zilele de religie ..)

2. fat-feminism ? ok .. o sa incerc sa nu comentez la asta .

3. hmm vara .. mda .. eu natural sunt mai cald decat oamenii normali cu 1 grad si un pic ..
so .. vara e un no-no pentru mine.
treaba cu lumina e ok .. mai am ture la work de la 6 dim . si trebuie sa plec la 5.30 ..

Alexandra Ileana Bacalu said...

Mie imi place ideea de fat-feminism si cred ca ajuta sa ne mai deschidem fata de lucrurile pe care oamenii nu le prea accepta

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.