Thursday, June 18, 2009

Minunatul Bucuresti

Mda... a few hours later m-am inscris la scoala de soferi. Cica maine la 8 dimineata incep. Deci wow.

Si pt ca aceasta scoala de soferi e undeva intre Piata Sudului si Aparatorii patriei am o groaza de variante de ajuns de la mine de acasa. Asadar, iau eu frumos tramvaiul 30...si 4 :> pana la Mr Bricolage si cum un tramvai 19 tocmai trecuse am decis sa o iau frumos spre casa pe jos.
Imi iau si o inghetzata. Totul parea perfect. Merg merg merg si dau peste un mos care actually pooped on the sidewalk. Trec de parca ma lovise careva in cap si nu imi revenisem inca.

Ceea ce n-am inteles e de ce la 3 m de omu' ala statea altul pe o banca si de ce toti oamenii care veneau din partea opusa nu pareau uimiti de priveliste. Mai merg merg si dau de tot felu' de personaje dubioase. Dupa intamplarea cu za mos care really made my day incepusem za rad cand mai vedeam ceva dubios. Cand credeam ca am vazut destule de prin Bucuresti... uite ca nu e asa.

Si cum am mai explorat azi Bucurestiul am observat si mai multe blocuri construite sau in curs de construire. Si ma gandesc cum naibii sa n-ajungi scelerat de la atata zgomot, STRES.
Sincer acum ce naibii il poate opri pe un om sa nu cedeze nervos daca aude zgomot cand ajunge acasa de la blocul care se construieste la 3m de fereastra lui de la bucatarie, noaptea se schimba bordurile de langa bloc, dimineata iar zgomot de la blocul in constructie, miserable job si trafic frumos?


4 comments:

Alexandra Ileana Bacalu said...

Vrei sa zici "a few hours ago"

Alexandra Ileana Bacalu said...

Daca asculti Einstuerzende Neubauten, atunci cand auzi un bloc in constructie sau zgomotul unui santier, deja ti se pare melodios. Eu inainte nu suportam ideea de santier, dar acum a inceput sa-mi placa f mult.

Anonymous said...

Si cica eu ar trebui sa ma mut in Bucuresti ...deja ma apuca cu furnicaturi

Bad.Mother.F**er said...

un portret surprinzator de realist al cartierelor bucurestene .. trist . .dar adevarat .. cand zic ca vreau sa plec dun bucuresti .. mi se spune ca sunt nebun . ca aici e distractia :|

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.