Friday, June 12, 2009

Aici e, aici nu mai e

Si da... azi a fost ultima zi din a 11a. S-a mai dus un an asa tzop tzop ushurel.
Anu' asta a fost o vacantza continua, ok... sute de mii de exercitii pt CAE si meditatii franca si germana dar nu pot sa spun ca a fost asa un stres teribil si insuportabil... doar plictiseala.

Si cum a fost o vacantza continua... i've managed sa am cea mai mare medie de cand sunt in liceu. E ironic cum atunci cand nu te stresezi prea mult cu totul reusesti sa cumva... "castigi"... Defapt n-am castigat nimic, mi-am luat atatea note si implicit medii degeaba, atatea ore nefacute, profi sictiriti, aiureala. Cica " clasa 11 u1...premiantii... care s-au luptat atat de tare pentru primele locuri" pfffff zau de s-a stresat careva care a luat premiu. :|:| Ma rog... poate mai sunt 2-3 exceptii dar majoritatea nu s-au stresat deloc. Ce relativ este totuuuul. Note... vai anu' asta i've witnessed cele mai stupide moduri de a evalua cunostintele acumulate, cele mai stupide... care nu au ajutat la absolut nimic. Bine, poate doar la niste pariuri pierdute de mine... dar nu e vina mea ca profii nu au corectat tezele ci doar s-au uitat la nume. :D

Ajunsa acasa mi-am pus diploma la loc cu celelalte luate de prin clasa intai ( nu a intaia!!!) si pana acum si evident ca m-am uitat peste ele si mi-am adus aminte cum era acum mult timp. Damn it poezia aia din clasa a 2a tot n-am gasit-o. E mandria mea artistica... nu pot demonstra lumii cat de poetesa sunt... =((

Si cat de trecatoare sunt lucrurile astea. Si cum iti pasa doar pana in iunie indiferent de ce ai spus inainte.


Maine am proba de speaking la CAE si miercuri restul probelor si scaaaaaaaaaaap. Cred ca dupa examenu' asta daca o sa-mi mai ceara cineva sa fac vreun speaking, reading o sa-l musc, bine si writing-uri... dar cred ca voi mai fi obligata sa fac. Anyway, va fi bine. Bafta si voua oameni colegi care va perindati pe aici.

2 comments:

Anonymous said...

Bafta pentru maine si pentru restul examenului desi stiu ca nu-i nevoie.

Da, a 11a e interesanta pentru ca toata lumea deja se gandeste la a 12a si la Bac; in general si in ultimul an se prelungeste ce s-a intamplat in penultimul asa ca sansele sunt chiar foarte mari sa faceti doar materiile de baza serios si restul sa fie frectie si umplutura de timp (asta daca va duceti sau vin profesorii).

Vacanta placuta!

puisorul cufurit said...

Bafta maine! :D

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.