Saturday, February 28, 2009

Some stuff... happy mostly

Hmm am fost aseara la Opereta la  Broadway Bucuresti , o experienta tare draguta. Biletul cu reducere n-a fost mult deloc.  A fost prima data cand am gustat opereta si am gasit-o mult mai usor de digerat decat opera.  Spectacolul acesta este o amestecatura de mai multe dupa cum puteti vedea pe adresa so cred ca a fost o alegere buna pt inceput. Doresc sa repet experienta si v-o recomand si voua. 

Further more, am citit La vulturi de Gala Galaction in sfarsit!! Si mi se pare ataaat de tare nuvela, nu stiu de ce n-am citit-o mai devreme. Cred ca are vreo 15 pagini,depinde de font.  In caz ca mai exista fiinte care n-au citit-o, desi ma indoiesc, v-o strongly recomand.  


Azi in tramvaiul 27 spre casa dupa ce veneam de la franceza, 3 cocalari se pun in mijlocul tramvaiului, vorbind tare si avand manele. "Stai ba aici ca am chef sa ma cert cu cineva". Am incercat sa-i ignor desi voiam sa citesc ceva.  Au mai trecut minute bune si ei tot faceau circ. Rabdarea mea scadea invers proportional cu dorinta de a scoate o arma si de a-i impusca fara mila.  ;;)

Azi in 133 spre casa dupa ce veneam de la engleza, 2 persoane mai bronzate doreau sa ciordeasca ceva de pe unde se putea. Norocul meu e ca i-am vazut la timp. Tipei de langa mine ii deschisera un buzunar de la rucsac.   


Uitati si o obsesie muzicala:  ;;)  
 


Diseara ma duc la Gala folk, in sfarsiiiit. \:d/  

Ah si m-am apucat de Daria , sa vad si eu episoadele in ordine. Cat imi mai placea cand o vedeam pe mtv... Va recomand si asta.:))


3 comments:

Diana said...

eu n am citit-o da ma tineam de mult sa ma apuc de ea. desi aici nu prea am de unde sa o iau :( ai citit o online? sau ai cartea? daca stii vreun site unde e, do let me know. am cautat o eu pe google da fara succes :-<

Lyna said...

cartea era a meditatoarei. am cautat-o pe net nu gasesc decat rezumate :(. nu gasesc nici in engleza sau franceza. :(

eul liric said...

in curand o sa puna si gothica manele in tramvai :))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.