Saturday, February 21, 2009

Me and the world

Ies frumos azi din casa si ajung la lift. 3 oameni care inchiriasera apartamentul de langa mine existau si ei pe acolo si aveau intentia de a lua liftu'. Bun 4 oameni... 1 lift... promitator. :> 
Evident ca liftul nu voia sa porneasca asa ca i-am explicat omului din fatza mea ce trebuie sa faca so that the elevator would do somethin'. Omu' face ce-i spun, insa ramane crispat.  
Merg eu pe strada spre metrou, trec de o biserica, ajung la o trecere de pietoni mareee pe care un taximetrist si un om cu masina se certau. Omu' cu masina voia sa bata taximetristul, ala nu cobora din taxi si a reusit sa plece. After that se trezesc inca 2 taximetristi "ce ma? ce te iei de el? nu vezi ce bou esti? vrei sa ma bati te dai jos din masina" 
Am plecat. 

Merg 3-4 metri, dau peste unu' de pe trotuar care striga peste vreo 2 masini"BAAAA NU M-AI SUNAT!". 

Ajung la metrou si tigancile de la Timpuri Noi care au in fiecare saptamana alt text scris pe carton se iau de mine sa le dau bani. 

Cobor scarile, ma asez pe un scaun. Langa mine vine o tipa la vreo 40 de ani. Ii suna telefonu' si incepe sa tipe " Am prins-o pe Cristina facand ce face dintodeauna! Nu mai rezist! Nu vreau sa ma mai cauti vreodata! Lasa-ma! Nu ma mai cauta!!!!!" si inchide telefonu' plina de nervi, credeam ca mai are un pic si tipa si la mine. Din cate am inteles era ceva work-related.  

Si uite asa am ajuns sa ma intreb daca eu sunt dubioasa sau Romania asta e un intreg freak-show. Deja ma simteam intr-o lume cu fiinte supranaturale.   



So... am i? 

5 comments:

Anonymous said...

Nu e doar Romania, asa e peste tot. oamenii nu mai au rabdare si nici timp. Suntem prea egoisti

Anonymous said...

ce wonderland!

o Hartista said...

:)) mie mi se pare fun. oamenii isi exprima dorintele si frustrarile openly. in acelasi timp e trist pentru ca una e sa tipi in telefon la cineva sau sa urli dupa el pe strada si alta e sa te iei la bataie. adica radem, radem, dar pe urma devine serios.

molecula said...

eu ies din casca cu castile in urechi, la metrou sunt cu castile in urechi si cartea in brate.Stare totala de visare. Foarte putin merita sa scot castile, mai rau e cand uit aparatura moderna acasa :)).Ce bine ca la grigorescu la metrou nu sunt tiganci, cel putin la intrarea dinspre mine, de cealalta nu stiu...

Anonymous said...

Lasa ca tu ai lift marfa...e modern. Stii cum e al meu=))

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.