Wednesday, February 18, 2009

Cautarea fericirii sau a unei casierii de bilete

Ieri mi-am luat in sfarsit bilet la Gala Folk ,  i am really eager to go, sooo... am renuntat la vreo 2 saptamani de frecat menta prin oras sau vreo cateva oje, niste cercei si o crema de maini. Asta e deja crunt cand vine vorba de persoana mea. 

Rezerv vineri 2 bilete pe site si selectez ca sa le ridic eu de la casierie. 
Buuun. 
Contact casierie.. Ibis Gara de Nord. 
Well, daca nu stai pe la Gara de Nord, daca n-ai treaba cu Gara de Nord mai mult decat luatul unui tren sau daca chiar n-ai habar, e o treaba destul de grea sa gasesti casieria aia.  
Noi am ajuns la Gara, ne-am plimbat prin ea, am intrebat un paznic care habar n-avea pe ce planeta e, si pana la urma un taximetrist ne-a explicat ce ea aia "ibis". 
Tananana... un hotel.  Ajungem noi in fata hotelului, eu ma uitam ca vitzelu' la poarta noua, de prietena cu care eram nu garantez, si decidem sa inaintam caci un portar nu exista prin zona. 
 La intrare si e o pancarda" casieria bilete.ro". Ne uitam in stanga in dreapta... nimic. Intram in hotel. Ajungem la receptie si ne indruma un domn spre "casierie" aka. un birou langa un perete in hol.  Intr-un sfert de ora era si casierita acolo, destul de sictirita dar  am reusit sa ne luam bilete.  

Eu nu inteleg ce cauta o casierie de bilete intr-un hotel. Si mai ales asa... un birou si un scaun puse asa tam-nesam in drumu' oamenilor.


3 comments:

Anonymous said...

sa nu cumva sa-mi arati biletul :|

eul liric said...

il iubesc pe zguby. :| chiar daca a facut ce a facut :)) (sau poate tocmai de aia)

Anonymous said...

vaaaai :X

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.